Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy fog kinézni így egy...

Hogy fog kinézni így egy családi nyaralás? Rossz szándék van mögötte?

Figyelt kérdés

A barátomat először nem kedvelte anya és a nevelőapám. Egyszer volt egy közös vacsora, de abból hatalmas balhé lett. Most pedig az anyám kitalálta, hogy mivel szanaszét voltunk egész nyáron, ősszel menjünk el 'családi nyaralásra' (tehát egy járattal megyünk és egy szállodában lesz a hotelszobánk, anyánál ebben merül ki a családi nyaralás). De félek attól, hogy rossz szándék van emögött, vagy nem is tudom.

Oké, fura volt, hogy együtt vagyunk a barátommal, de az sem normális, hogy a mostohaapám úgy megharagudott rá, hogy a mai napig nem beszél vele... Most meg ez a hirtelen kedvesség anya részéről. Eddig sem tiltott tőle, de nem volt ilyen.

Szerintetek érdemes elmenni, vagy csak több napnyi kellemetlenség várna ránk?

17/L

2015. aug. 27. 09:38
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyra vagy magaddal, 69%-os. :)
2015. aug. 27. 10:40
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
igen de okkal, mert lett volna ahhoz tartásom,hogy előbb szakítok aztán kavarok, plusz rossz szándéknak hiszel egy teljesen egyértelmű dolgot és közben itt tátod a szád, hogy nem érted miért nem kedvelik a párod... és számíts rá igen több napnyi kellemetlen báj vigyoros vakáció jön, mert próbálnak majd jó képet vágni a dologhoz, aztán vagy összejön vagy nem
2015. aug. 27. 10:43
 23/32 anonim ***** válasza:
84%
ne alacsonyítsd le a tacskókat egy ilyen ribihez :(
2015. aug. 27. 10:44
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

ez igaz csak próbáltam így is kulturáltan fogalmazni :D

azért gondolj bele 54 évesen ő már prosztata problémákkal és reumákkal küzd, míg te 37 évesen még bulizni járnál és nem a nappaliban tévéznél:P nekem ez nem valami biztos jövő kép,de még kalandnak is tré, mert folyton az apám jutott volna eszembe, hogy úristen majdnem olyan öreg mint ő és abban a pillanatban elment volna az egésztől a kedvem XD

2015. aug. 27. 10:50
 25/32 A kérdező kommentje:

A mostohaapám 52 éves, minden nap teniszezik, vagy fut, úszik, semmilyen egészségügyi gondja nincs.

Nem eresztett sörhasat, szinte sosem ül a nappaliban a tv előtt és simán letagadhatna jópár évet.

Ahogy a barátomat ismerem (egész életében sportolt, stílusos és betegesen ügyel a külsejére), Ő sem lesz pocakos bácsi ötvenen felül, aki ki sem lép a házból.

2015. aug. 27. 10:54
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
nézd ezt majd az idő eldönti, mert ha most tartja is magát beüthet a krach és a betegség nem választás kérdése,de nem a kor a probléma itt, hanem hogy a fiúd miatt kellett a pasit titkolni, ami a másik féllel szemben nem volt túl szép. Szüleidnek sem mondtad el így elvesztetted a bizalmukat ez is rossz pont. Végül még a kedvességükben is rossz indulatot látsz miközben nekik lenne joguk sértődöttet játszani. Szóval egy részt rád igaz az amit nagyanyám mindig mondott" mindenki magának hülye", a másik hogy ha már mindenkit hülyének néztél akkor ne te legyél a gyanakvó fél, hanem te is nyiss a szüleid felé, mert így csak egy elkényeztetett fruskának tűnsz nekem
2015. aug. 27. 10:58
 27/32 anonim ***** válasza:

Megpróbálok a körülményektől elvonatkoztatni.

Szerintem ne találgass, hanem kérdezd meg anyukádat.

Figyelj anya,

Tudom, hogy nektek nem tetszik ez a kapcsolat, de örülök neki, hogy úgy tűnik tudomásul vettétek. Tényleg tiszta szívvel és szívesen nyaralnátok velünk együtt? Mert ha igen, akkor nagyon örülünk a nyitásnak és nagyon szívesen megyünk veletek. Mindent meg fogunk tenni, hogy jól érezzük magunkat együtt.

De ha csak azért hívtok minket, mert kötelességnek érzitek miattam, vagy egyféle kényszernek, akkor inkább itthon maradnánk, hogy ti nyugodtan tudjatok pihenni. A közeledés majd megvalósul valahogy magától.

Hidd el, nehéz lehet a szüleidnek. Nekem is volt 20 évvel idősebb pasim. Én sem értettem, hogy miért rosszalják ezt. Most 36 éves vagyok és értem. Persze, ha visszamehetnék az időben, újra ugyanúgy lenne. Tény, hogy én 22 éves voltam és önálló, tehát kevésbé tudtak ellene szólni, de azért így is kaptam a szüleimtől elég hideget.

Szóval, szerintem anyukáddal beszélj. Ne találgass.

2015. aug. 27. 11:06
 28/32 anonim ***** válasza:
73%

???? 17 éves vagy, egy ideje egyutt vagy ezzel a pacákkal..elotte meg vagy kozben neked volt egy 1.5 éves "kapcsolatod"!! atyauristen!!

a családi nyaralásin meg semmi keresnivaloja a pedofilnak...

szerintem nagyon toleránsak a szuleid.. bele se gondolok én mit csináltam volna, ha a -kislányomnak 14 évesen a kef.élésen járt volna az agya..utána meg "megcsalta" volna a kis barátját egy pedofil majommal...borzaszto!

2015. aug. 27. 13:37
 29/32 A kérdező kommentje:
Utolsó, annyira dobálod azt a pedofil szót... De a fogalmával nagyon nem vagy tisztában.
2015. aug. 27. 13:48
 30/32 anonim ***** válasza:
74%
mert nyilván mentálisan egészséges egy olyan felnőtt férfi, aki 15-16 éves gyerekre izgul fel... :)
2015. aug. 27. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!