Hogy fog kinézni így egy családi nyaralás? Rossz szándék van mögötte?
A barátomat először nem kedvelte anya és a nevelőapám. Egyszer volt egy közös vacsora, de abból hatalmas balhé lett. Most pedig az anyám kitalálta, hogy mivel szanaszét voltunk egész nyáron, ősszel menjünk el 'családi nyaralásra' (tehát egy járattal megyünk és egy szállodában lesz a hotelszobánk, anyánál ebben merül ki a családi nyaralás). De félek attól, hogy rossz szándék van emögött, vagy nem is tudom.
Oké, fura volt, hogy együtt vagyunk a barátommal, de az sem normális, hogy a mostohaapám úgy megharagudott rá, hogy a mai napig nem beszél vele... Most meg ez a hirtelen kedvesség anya részéről. Eddig sem tiltott tőle, de nem volt ilyen.
Szerintetek érdemes elmenni, vagy csak több napnyi kellemetlenség várna ránk?
17/L
Nem erről kértem véleményt.
Ha majd bármelyikünknek gond lesz ez a kapcsolat, akkor szakítunk.
Egy korombeli nem cserélhez le másra? Nem szakíthat velem? Dehogynem.
Akkor meg? Mi így boldogok vagyunk jelenleg, ha bármi lesz, megoldjuk.
Tudunk beszélgetni egy mással? Igen.
Megbízom benne? Igen.
Boldog vagyok mellette? Igen.
Vigyáz rám? Igen
Akkor meg?!
én akkor kezdek bele kapcsolatba ha nem csak örömöt okoz hanem van jövője is...
látszik hogy te sem tartod hosszú távúnak és ez már maga szánalom, arról nem is beszélve hogy a titkolózás korán sem volt felnőttes inkább gyerekes dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!