Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy fog kinézni így egy...

Hogy fog kinézni így egy családi nyaralás? Rossz szándék van mögötte?

Figyelt kérdés

A barátomat először nem kedvelte anya és a nevelőapám. Egyszer volt egy közös vacsora, de abból hatalmas balhé lett. Most pedig az anyám kitalálta, hogy mivel szanaszét voltunk egész nyáron, ősszel menjünk el 'családi nyaralásra' (tehát egy járattal megyünk és egy szállodában lesz a hotelszobánk, anyánál ebben merül ki a családi nyaralás). De félek attól, hogy rossz szándék van emögött, vagy nem is tudom.

Oké, fura volt, hogy együtt vagyunk a barátommal, de az sem normális, hogy a mostohaapám úgy megharagudott rá, hogy a mai napig nem beszél vele... Most meg ez a hirtelen kedvesség anya részéről. Eddig sem tiltott tőle, de nem volt ilyen.

Szerintetek érdemes elmenni, vagy csak több napnyi kellemetlenség várna ránk?

17/L

2015. aug. 27. 09:38
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
87%
34!! milyen beteg férfi kezd ki ilyen idősen egy ekkora kislánnyal? pasiként nekem fura lenne egy ilyen kis csitrivel összejönni és lássuk be x év múlva te még nagyban mászkálnál,de ő már nem bírja szusszal mert öreg lesz vagy levált egy még fiatalabbra és ne csodálkozz amiért a családod lenézi,mert neki felnőttként lehetett volna annyi esze hogy minimum 18 éves korodig hozzád sem szól
2015. aug. 27. 10:20
 12/32 A kérdező kommentje:

Nem erről kértem véleményt.

Ha majd bármelyikünknek gond lesz ez a kapcsolat, akkor szakítunk.

Egy korombeli nem cserélhez le másra? Nem szakíthat velem? Dehogynem.

Akkor meg? Mi így boldogok vagyunk jelenleg, ha bármi lesz, megoldjuk.

Tudunk beszélgetni egy mással? Igen.

Megbízom benne? Igen.

Boldog vagyok mellette? Igen.

Vigyáz rám? Igen

Akkor meg?!

2015. aug. 27. 10:24
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

én akkor kezdek bele kapcsolatba ha nem csak örömöt okoz hanem van jövője is...

látszik hogy te sem tartod hosszú távúnak és ez már maga szánalom, arról nem is beszélve hogy a titkolózás korán sem volt felnőttes inkább gyerekes dolog

2015. aug. 27. 10:28
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
ja és apaként én sem szeretnék egy ilyen liliom tiprót, ez van majd ha szülő leszel(és valszeg nem tőle a kor különbség miatt) akkor te sem fogsz ujjongani amikor egy idős pasi nyáladzik majd a lányodra és nem hiszem hogy az eszéért, mert 17 évesen én is tök éretlen voltam,de azt hittem felnőttebb vagyok a többieknél(mint minden kamasz)
2015. aug. 27. 10:31
 15/32 A kérdező kommentje:
Oké, párkapcsolati tanácsokat nem kértem. :)
2015. aug. 27. 10:32
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
jó akkor mondom másképp, a szüleid belefáradtak elfogadták a dolgot és nyitni szeretnének, mert így talán ha nincsenek a dolog ellen idővel megunod és nem fogsz a dac miatt a karjaiban ragadni, inkább kedvesek lesznek és akkor mindenről tudnak, minthogy megint titkolózzatok mint a kis pisisek(mivel ezt nem vetted észre látszik mennyire gyerek vagy még)
2015. aug. 27. 10:34
 17/32 A kérdező kommentje:
Jaj Drága, nem a szüleim miatt titkolóztunk.
2015. aug. 27. 10:36
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
akkor miért?ja mert nem vagy nagykorú, mily meglepő(bár én így is elmondtam volna anyámnak mert bízom benne)
2015. aug. 27. 10:38
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Hanem a pasi felesége miatt?
2015. aug. 27. 10:38
 20/32 A kérdező kommentje:
Neki nem volt semmilyen kapcsolata, nekem volt barátom akkor már másfél éve.
2015. aug. 27. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!