Hogy kérdezzek rá anyukámnál az első menstruaciojara? És hogyan érjem el, hogy meséljen róla?
Azért érdekelne, mert sokan mondják azt, hogy hasonló korban jön meg a lánynak mint az anyukájának is. Egyébként ilyen csajos napot az a baj hogy nem igazán tudunk tartani, mert sokat dolgozik, hétvégén meg ott vannak a tesóim és apa is :/ egyébként köszönöm az eddigi válaszokat, megpróbálok beszélni vele . Mellesleg régebben az egyik osztalytarsamnak suliban jött meg, átázott és aznap mondta, hogyha nekem megjön, nem kell megijedni, meg mondta hogy ad betétet. De ez 4.-ben
volt, és azóta nem beszéltünk róla :/
"Anya, a suliban már majdnem mindenkinek megjött, de nekem még nem, és azt mondják, hogy sokszor anyának és lányának ugyanabban a korban jön meg először... MEgkérdezhetem, hogy neked mikor volt?"
Amúgy értem én, hogy nehéz ilyenről beszélni, nekem mikor először megjött halálra voltam rémülve, kb nem is tudtam semmit a témáról és napokig bújkáltam anyám elől.. :D De ez egy teljesen normális dolog, semmi furcsa, rossz nincs benne, erről is lehet beszélni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!