Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg "r**ancos" rúdtáncolni...

Tényleg "r**ancos" rúdtáncolni? Érhető, hogy nem adnak rá pénzt?

Figyelt kérdés

Rengeteg sportot, táncot kipróbáltam már, de úgy igazán egyiket sem csináltam örömmel, szívből.

1 hónapja találtam rá egy rúdtáncos helyre, ahol 1,5 óra edzés 2000 ft. Eddig a saját kis megtakarított pénzemből mentem, de már alig van, így kértem a szüleimtől, akik nagyon kiakadtak, hogy mi ez a hülyeség...

Hiába mondtam, hogy nagyon tetszik és szeretem csinálni, a tanárnak gyönyörű alakja van tőle, meg nyilván nem akarom közönség előtt csinálni, de hajthatatlanok, szerintük r**anc leszek ettől.

Eddig minden másra adtak pénzt, volt amelyik sportom havi 20.000 ft-ba került, szó nélkül adtak.. Érettségi éve következik, melózni most nem tudok menni.

18/L

2015. aug. 25. 20:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
83%
Szép alakod lesz tőle, megtanulsz gyönyörűen, nőiesen (eroikusn) mozogni, tartásod egyene lesz.Nincs ebben semmi elítélendő, ezt próbàld valahogy a szüleidnek elmondani.Én biztos nem fogom ellenezni a lányomnak ha majd ilyet szeretne csinálni.Ha nem adnak rà pénzt, menj el valamit dolgozni,de ne hagyd abba ha szereted.A legnőiesebb sport amit ismerek.
2015. aug. 25. 22:28
 22/28 anonim ***** válasza:
45%

21:30 azért viselnek kevés ruhát mert akadályozná őket a mozgásban a rúdon. És rengeteg más sport van ahol kevés, testhez álló, elég szexis ruhákban mutatják be a gyakorlatokat.

A férfiak meg akkor is rá tudnak izgulni egy nőre, ha az egy zsákot húz magára...

2015. aug. 25. 23:01
 23/28 anonim ***** válasza:
Mondd meg nekik hogy attól még hogy ilyen éjszakai klubokban (vagy nem tudom még hogy hol, de gondolom ott tuti) is ezt csinálják attól még te nem leszel ilyen mert egy csomóan vannak akik nem a kelletés miatt csinálják (bár sztem azzal sincs baj) , hanem hogy sportoljanak.
2015. aug. 25. 23:21
 24/28 anonim ***** válasza:
81%
Ennyi erővel a ritmikus sportgimnasztika is ribis, kevés, testhezálló göncben csinálják gyönyörű testű és mozgású, hajlékony lányok zenére. Sőt, időnként két phallosz alakú buzogányt forgatnak a kezükben, micsoda fertő...:DD
2015. aug. 25. 23:57
 25/28 anonim ***** válasza:
95%
Most komolyan, melyik tirpák pontozza le a normális válaszokat? Pedig igaz, a kevés, testhez álló ruha egyrészt azért van, hogy ne akadályozza az illetőt a mozgásban, másrészt hogy rendesen látszódjanak a kidolgozott izmok. Az ókori görög olimpiáról hallottunk már? Hát ott teljesen meztelenek voltak a versenyzők, többek között ebből az okból is. De akkor most a műugrók, szinkronúszók, táncosok (hastáncosok vagy balettosok, akik teljesen testhez tapadó ruhában vannak, és nem ritka az sem, hogy az előadásokon kivillan egy-egy mellbimbó, ha nem hiszed nézd meg a Giselle-t a youtubeon) mint szajhák? Gondolkozzunk kérem szépen!
2015. aug. 26. 09:20
 26/28 anonim ***** válasza:
94%
Meg lehet nézni az Atlétikai VB-n a nők milyen forró naciban és feszes trikóban futnak. Az nem erotikus, T. szülők?
2015. aug. 26. 13:08
 27/28 anonim ***** válasza:
72%
Majd eltelik egy kis idő, és ugyanolyan elfogadott sportág lesz a köztudatban is, mint bármi más. A XIX. században balett-táncosnővel házasodni szégyenszámba ment, mert valamennyi laza erkölcsűnek volt elkönyvelve, és volt is némi alapja. Aztán ez is változott, mint annyi más dolog...:-)
2015. aug. 26. 13:22
 28/28 anonim ***** válasza:
Nemrég lett magyar junior világbajnokunk rúdfitneszben. Mutasd meg nekik a vb felvételt. Egyrészt gyönyörű, másrészt semmi kvás nincs benne. Ez egy sport, elég kemény ráadásul.
2015. aug. 28. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!