Szerintetek érhető, hogy nem rakok minden nap már rendet? Lent
Anyu egész nap dolgozik, este haza ér fáradtan. Nem várom el tőle,hogy rendet tegyen. Ezért én szoktam. De már beleuntam,hogy a nővérem nem csinál semmit, nem segít. Ha összepakolok,nagyon szép rendet teszek az EGÉSZ házban, semmibe veszi. Trehány , nem tesz semmit a helyére stb. így már nincs kedvem rendet tenni,mert úgymond "fölöslegesen" teszem. Szerintetek érhető,hogy már nem rakok rendet,mert nem segít a nővérem?
Én 17/L
Ő 18/L
Szia. Ugyanígy vagyok én is, hiába rakok rendet, mert mire hazaérne anyukám, addigra a bátyám ugyanolyan rendetlenséget csinál. Elhiszem, hogy már beleuntál, de gondold el, ha te sem tennél rendet, akkor hogy nézne ki a ház? Próbálj meg beszélni a nővéreddel, ha már nem csinál semmit, legalább a te munkádat ne vegye semmibe. Amit tudsz, azt viszont mindenképp pakold el, próbálj minél többet segíteni anyukádnak ha ilyen sokat dolgozik.
16/L
Amit széthúz,és elöl hagy azt szedd össze, és rakd be mindet az ő ágyába.
Egy családtól hallottam, igaz a szeméttel.
Attól fogva nem "felejtette el" a kamasz fiuk levinni.Persze jobb ha ilyesmit a szülő csinál, vagy legalábbis az esetetekben melléd áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!