Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg "r**ancos" rúdtáncolni...

Tényleg "r**ancos" rúdtáncolni? Érhető, hogy nem adnak rá pénzt?

Figyelt kérdés

Rengeteg sportot, táncot kipróbáltam már, de úgy igazán egyiket sem csináltam örömmel, szívből.

1 hónapja találtam rá egy rúdtáncos helyre, ahol 1,5 óra edzés 2000 ft. Eddig a saját kis megtakarított pénzemből mentem, de már alig van, így kértem a szüleimtől, akik nagyon kiakadtak, hogy mi ez a hülyeség...

Hiába mondtam, hogy nagyon tetszik és szeretem csinálni, a tanárnak gyönyörű alakja van tőle, meg nyilván nem akarom közönség előtt csinálni, de hajthatatlanok, szerintük r**anc leszek ettől.

Eddig minden másra adtak pénzt, volt amelyik sportom havi 20.000 ft-ba került, szó nélkül adtak.. Érettségi éve következik, melózni most nem tudok menni.

18/L

2015. aug. 25. 20:37
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
86%
Pedig most egy par eve ez a "sport" divatos is. Sok hollywoodi sztar is csinalja. Szuelidnek beszelniuk kellene a tanarral vagy egy olyan ismerosoddel aki szinten jar, hogy meggyozze oket.
2015. aug. 25. 20:44
 2/28 anonim ***** válasza:
91%

Nem, ez egy edzés, nem a bárokban táncoló ruhátlan munka :)

De ha nem adnak, akkor keress más sportot. Elég nagy a választék.

2015. aug. 25. 20:45
 3/28 anonim ***** válasza:
91%

Mivel már hivatalos sport a rúdtánc (gyakorlatilag akrobatika), azt hiszem, a szüleid a rúdon vonagló pucér k*k-ra gondolnak. De a kettő nem ugyanaz.

"Annak ellenére, hogy sokan a rúdtáncot a sztriptízbárokból ismerik, egyre kevesebben azonosítják az erotikus műfajjal". [link]

2015. aug. 25. 20:46
 4/28 anonim ***** válasza:
81%
2015. aug. 25. 20:47
 5/28 anonim ***** válasza:
8%
Igen, tényleg rib@ ncos és tudjuk milyen bárokban vannak ezek a táncosok és mi a mellékfoglalkozásuk :) és ha nincs is rá pénzed,jogos a vétózása a szüleidnek.
2015. aug. 25. 20:48
 6/28 anonim ***** válasza:
69%

Hát nem... de én nem is a bárokban való vonaglásra gondolok. Eleinte nekem is kb a rúdtánc egyet jelentet a kúrválkodással... míg nem találkoztam egy olyan nővel akinek a rúdtáncában nem volt semmi erotika. Helyette nagyon művészi volt. Akkor értékeltem át ezt a sportot.

De nem számít, hogy mi mit gondolunk. Vagy megmutatod szüleidnek, hogy lehet ezt erotika mentesen, pusztán művészi szinten űzni, valahogy. Vagy új sport után nézel.

2015. aug. 25. 20:52
 7/28 anonim ***** válasza:
80%

https://www.youtube.com/watch?v=LayO1wW-b2o

Attól függ, mi a célod vele. Lehet sport, de lehet a prostitúció előszobája is.

2015. aug. 25. 20:53
 8/28 anonim ***** válasza:
56%
18 vagy, azt csinálsz amit akarsz. lehet hogy nem is fog érdekelni. Én egy a probléma...kicsit sokallom ezt az árat egy óráért...
2015. aug. 25. 20:57
 9/28 anonim ***** válasza:
49%
Sosem értettem, miért kell bármit is csak úgy ribisnek megítélni. Ribi az, aki pénzért mutogatja magát és/vagy lefekszik másokkal. Aki ezen kívül bármi/bárki mást ribinek nevez, az nincs tisztában a szó jelentésével, vagyis tudatlanul ítélkezik, ami elég primitív dolog. Nyilván te nem arra készülsz, hogy pénzért mutogasd magad, sőt, te szeretnél fizetni az edzésekért, nem neked fizetnének.
2015. aug. 25. 20:58
 10/28 anonim ***** válasza:
92%
Ha jól tudom ennek már "pole fittnes" a hivatalos neve a legtöbb helyen. Nekem is van pár ismerősöm aki csinálja, egyáltalán nem egy erotikus dologról van szó. Mondjuk én az edzésenként 2000 ft-ot soknak tartom, de mindenki maga tudja, hogy mire költ. Mutass videókat a szüleidnek, jobb ötletem nincs. Ha az sem használ, sajnos fel kell függesztened a dolgot, amég nem tudod magadnak finanszírozni. :/ Remélem meg tudod győzni őket, sok sikert!
2015. aug. 25. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!