Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg "r**ancos" rúdtáncolni...

Tényleg "r**ancos" rúdtáncolni? Érhető, hogy nem adnak rá pénzt?

Figyelt kérdés

Rengeteg sportot, táncot kipróbáltam már, de úgy igazán egyiket sem csináltam örömmel, szívből.

1 hónapja találtam rá egy rúdtáncos helyre, ahol 1,5 óra edzés 2000 ft. Eddig a saját kis megtakarított pénzemből mentem, de már alig van, így kértem a szüleimtől, akik nagyon kiakadtak, hogy mi ez a hülyeség...

Hiába mondtam, hogy nagyon tetszik és szeretem csinálni, a tanárnak gyönyörű alakja van tőle, meg nyilván nem akarom közönség előtt csinálni, de hajthatatlanok, szerintük r**anc leszek ettől.

Eddig minden másra adtak pénzt, volt amelyik sportom havi 20.000 ft-ba került, szó nélkül adtak.. Érettségi éve következik, melózni most nem tudok menni.

18/L

2015. aug. 25. 20:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%

lehet azért nem tudod megvédeni az álláspontodat mert te sem ismered rendesen a sportágat.

röviden a szüleid a rúdtáncra asszociálnak ahol a nőiesség bemutatása a cél táncos elemekkel,te meg rúdfitneszre jársz ami erő és akrobatikus elemek a függőleges rúdon tánc nélkül.

a kettő közötti különbséget kellene megvilágítanod nekik,miszerint a rúdtánc előadó művészet a rúdfitnesz pedig kőkemény sport.

kezdésnek mutass meg nekik pár street workout-os videót amiben a fekák húzódzkodnak a játszótéren.

ezután közlöd velük,hogy te ennek csinálod a női változatát a rúdfitneszt.

egyébként ha nincsen elég lóvéd akkor alapból járnod kellene kondiparkba is edzeni ahogy sok rúdfitneszes csaj is jár,mert a 2000/óra elég horror,ebben a sportban meg a heti 5 edzés a minimum ha fejlődni akarsz.

ezt is megnézetheted velük mert szerintem ebbe nem nagyon lehet belekötni-

https://www.youtube.com/watch?v=9d4-0z8hU-w

2015. aug. 25. 21:01
 12/28 anonim ***** válasza:
70%

[link]

Ezt mutasd meg nekik, ez egy kislány. Aztán kérdezd meg apukád, erotikusnak találja-e... (Igent nem mondhat nyilván, hisz ez egy gYerek...) :D Ha azt mondja, nem, akkor kérdezd meg, hogy akkor voltaképp mi is a gond?

2015. aug. 25. 21:16
 13/28 anonim ***** válasza:
17%

Aha, szóval diákmunkára nem tudsz időt szánni, de rúdtáncolásra tudnál.

Nagyon sokan tartják r**ancosnak a rúdtáncot, hiába lett sport. És nem véletlenül. Akárminek is nevezik, akkor is bugyiban és melltartóban vonaglanak egy rúd körül és a pasik 90%-a nem a sportolói teljesítményt fogja nézni, de aki igen, az is ugyanúgy rád fog gerjedni. Én sem örülnék, ha a lányom ezt szeretné csinálni. Hidd el, jó pár fiatal lányt és idősebbeket is ismerek, akik elkezdték ezt a sportot, aztán akkora önbizalmuk lett tőle, ami már nem áll jól egy nőnek...

Ettől függetlenül, ha ennyire akarod ezt csinálni, akkor keresd meg rá a pénzt. Nem várhatod el a szüleidtől, hogy minden drága hobbidat fizessék, főleg, ha ennyire ellenkezik az elveikkel.

2015. aug. 25. 21:30
 14/28 anonim válasza:
15%
Tökmind1, szerintem eléggé az, és megértem a szüleidet, nemhiszem hogy csak a rúdtánctól lehet jó alakod, de te tudod, ha szeretnéd csináld...
2015. aug. 25. 21:37
 15/28 anonim ***** válasza:
24%

Egyáltalán nem r****cos. Én is tud táncolok, és ennyi idősen értelem szerűen anya ad rá pénzt.

14/L

2015. aug. 25. 21:39
 16/28 anonim ***** válasza:
71%

aki szerinte nem sport az jöjjön le egy edzésre, aztán majd nyalogathatja a lejött bőrt a kezéről meg az izomlázat!

én szüleimnek se tetszik, de én már önálló vagyok, saját keresettel, így nem szólnak bele

2015. aug. 25. 21:39
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt akarod,ez tetszik,akkor csináld! Mindenki másra .......
2015. aug. 25. 21:47
 18/28 anonim ***** válasza:
14%
Miért lenne rib.ncos? De azért ha Győr fele jársz írj egy üzit, a pénzügyi problémáid meg tudjuk oldani. Ha gondolod színésznő is lehetsz ;)
2015. aug. 25. 21:51
 19/28 anonim ***** válasza:
69%
aki szerint nem sport, javaslom, látogasson el egy órára. konkrétan baromi nehéz, meg kell magadat tartani, erő kell hozzá, s mindenféle hajlékonyságot igénylő gyakorlatokat bemutatni, kőkemény akrobatika.
2015. aug. 25. 22:14
 20/28 anonim ***** válasza:
48%
csak azt látják benne hogy vannak ilyen bárok és azt hiszik itt is ugy megy... de szerintem is jó sport... sok izmot meg mozgathat... szerintem vegyél inkább egyet... és kész..
2015. aug. 25. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!