Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy elfogadják a...

Mit tegyek, hogy elfogadják a barátomat?

Figyelt kérdés

18 éves lányom. 2 hónapja vagyok együtt a pasimmal, akit 2 éve ismerek.

Az a legnagyobb problémájuk a szüleimnek, hogy a barátom sokkal idősebb mint én. Pontosan 17 évvel idősebb. Meg hogy motorozik.

Konkrétan próbálnak tiltani tőle, apám még meg is próbálta megfenyegetni a barátomat. Úgy kezelik mint egy bűnözőt, pedig igazán jó ember.

Van egy kis rosszfiús beütése(bőrmellény,tetkók) stb, de miért nem próbálják először megismerni!???

Szeretjük egymást. Megbecsül, nem kezel kislányként. Én tényleg nagyon szeretem. És jelenleg nem tudnám mással elképzelni a jövőmet. Rendben még fiatal vagyok, lehet változni fog, de akkor miért ne lehetne Ő az a hiba akiből majd tanulok?

Tisztára úgy kezelnek mint egy dedóst ...

Nem értik meg, hogy szerelmes vagyok.

Ezzel csak nekem ártanak. Mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok.

A barátom meg már próbált velül beszélni, de meg sem hallgatják.

Kétségbe vagyok esve. :/

Lilla 18/L

2015. aug. 24. 23:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%

Figyelj, melyik pasi nem szereti a fiatal puncit? Mert, szerinted mi mást lát benned? Se szakmád, se végzettséged, ugyan mi másra kellenél egy 30x éves férfinak?

Megértem a szüleidet, én sem örülnék, és ha találkoznék vele, közölném, hogy letépem a tkeit, ha megbánt - márpedig meg fog.

Lefeküdtetek már? Mert készülj fel rá, hogy míg jó a szex, megtart, aztán keres fiatalabb csajt.

Végtelenül naiv vagy - barátnőm is halálosan szerelmes volt egy nála 15-tel idősebb pasasba, a ffi is belé (aztán csodálkozott, hogy 1,5 év után kidobták, és a pasek egy 17 évessel kavar) -, de az élet szr, neked kell megtapasztalnod.

2015. aug. 25. 06:08
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
én próbálnék vele jóban lenni, hisz lehet az öregek otthonában majd ő lesz a szobatársam, sose lehet tudni.
2015. aug. 25. 12:28
 13/28 anonim ***** válasza:
Ő csak a korod miatt van veled.
2015. aug. 25. 13:44
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két kislányom van az egyikük pont Lilla :) . Még kicsik nagyon, de megpróbáltam elképzelni ugyanezt a szitut velük, hogy én mit szólnék.

Szülőként: Nagyon nehéz, hiszen még a szemükben gyerek vagy, akármennyire is nagykoru vagy már.

Elég az a "sokk", hogy már itt tart az idő, hogy pasizol, de hogy még egy 17 évvel idősebb hapsival, nahát az még inkább kétségbe ejtő. Igazából nem is lehet ezt elmagyarázni, hogy miért, szülőként érted majd igazán meg csak.

Amúgy nem egészen tartom korrektnek, "normálisank" a srác részéről ezt a vonzalmat. Ő egy meglett felnőtt férfi, az ő korában már van, akinek 2 gyereke is van.

Persze, nem lehet általánosítani, de ez a 17 év innen így nagyon soknak tűnik. És akár szerethet téged igazán, imponálhat neki a te hamvasságod, fiatalságod... De... és mindig ott a de :)

Én nem túlzottan pánikolnék viszont bizonyos részből, mert bár nem tudom, hogy milyen típusu csajszi vagy, de feltételezném, hogy ez egy nagyon jó tapasztalatszerzés lesz számodra, több nem. Párév múlva neked úgyis elmúlik a varázsa, főleg, ha korához mérten gondolkodik és már nem azt a pasast fogod látni benne, akit most.

Én ezt csak azért gondolom, merrt ugyanennyi idősen nekem egy 30 éves barátom volt. Ami nem tartott sokáig, mert az első hónapok után sok dolog leesett vele kapcsolatban és már nem volt olyan imponáló az sem, hogy idősebb tőlem jóval.

Ne legyél tehát kétségbe esve, próbáld meg élvezni amíg együtt vagytok. Tenni semmit nem tudsz, teljesen felesleges bármit is.

Csak vársz, együtt vagy vele.. és meglátod, hogy mennyi időt húztok ki együtt.

2015. aug. 25. 14:42
 15/28 anonim ***** válasza:
0%

Pff... hogy itt mindenki csak csak fanyalogni tud.

Szeretnék én is majd 35 évesen 18 éves sunát sunázni. Nincs ezzel semmi baj, férfiak vagyunk.

Kedves egészségünkre.

2015. aug. 25. 22:36
 16/28 anonim ***** válasza:
Utolsó: Pont ez a felfogás, ami miatt mindenki fanyalog. Óva intjük az embereket az ilyenektől!
2015. aug. 25. 23:10
 17/28 anonim válasza:
Eszednél vagy te? Mert szerintem nem. Már majdnem az apád lehetne. De nyugottan válaszd őtdeakkor ne számítsál se házzasságra se gyerekre se családra. Majd még fiatal csajszi leszel és sok szép pasi közül választhatnál ott lesz a vén tata aki rigolyásan ordít ha ránézek egyre.
2015. aug. 25. 23:43
 18/28 anonim ***** válasza:

Nézd, sok jóra ne számíts, én ezt mondom.

Ugyanakkor minden éremnek 2 oldala van.

Két példa neked:

1) Jó : Nagyszüleim. 19 év korkülönbség. Együtt élték le az életüket (nyilván más világ volt ,de lehetséges).

2) Rossz: Anno én is jártam egy nálam 13 évvel idősebbel. Nekem se repesett anyám az ötlettől, közölte inkább az ő pasija lehetne (:D) meg maradjunk inkább barátok, mondtam hogy szeretem, elfogadta (voltam... 17, szakítás után töltöttem a 18-as). Aztán, egyszer felbukkant az ex, 20+ éves, közelebb lakott hozzá. Összejöttek újra. Kicsit később kiderült, hogy a csaj csak fel akarta csináltatni magát és visszamenni utána a barátnőjéhez. Merthogy lezboszi. :D

Összességében: Lilli, nem tud mást tenni, mint elfogadni. Ha bejön, élhettek együtt, ha nem, tanulópénz. Mondd meg nekik.

2015. aug. 26. 08:33
 19/28 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válszokat!
2015. aug. 26. 18:10
 20/28 A kérdező kommentje:

Még mindig együtt vagyunk, és egyre jobban szeretjük egymást! ❤

2015.9.12

2015. okt. 12. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!