Mi a baja anyámnak?

Figyelt kérdés
Gyakran kicsúszik a száján hogy bánja, hogy megszült, megver, az előbb is megvert, égő karral írom ezt... most azért csinálta, mert hajnalban érkeztünk meg valahonnan, és nemrég keltem fel (megjegyzem ő is), és elkezdte, hogy én nem segítek semmit (ami nem igaz)... most megyek gimnáziumba, és megállás nélkül mondogatja hogy én nem vagyok hozzá erős, buta vagyok, és nem fogom bírni... mégis hogyan induljak neki a sulinak jövő héten ilyen "motivációkkal"? Mit tehetnék?! Úgy érzem senki nem tud megvédeni, teljesen tehetetlen vagyok :(

2015. aug. 24. 17:42
1 2
 11/16 anonim válasza:
Setalj el a dokihoz es ha azt mondja hogy maradando menj el a gyámügybe.
2015. aug. 25. 08:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány? Korod?
2015. aug. 25. 11:14
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a kommenteket. Koleszba sajnos már késő és amúgy se engedne sehova. Általában akkor történik, amikor apa nincs itthon, de az se változtatna semmin ha itt lenne. Ők is sokat veszekednek.

Egyébként 15 éves vagyok és lány.

2015. aug. 25. 12:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Ilyent egy anya nem csinálhat.

Hacsak nem tényleg pszichiátriai eset.

2015. aug. 25. 12:27
 15/16 A kérdező kommentje:

Egyébként apám is leszar, vagy ha épp nem, akkor csak baszogat. Kb ilyenekért csesz le, hogy hagytam két falatot a tányéron, mert már nem fér belém, és fél órát ezen regél, hogy én "nem vagyok normális".

Én már megőrülök ebben a családban...

2015. aug. 25. 12:30
 16/16 anonim válasza:

Menekülj! Mindenképp irány doki, kapsz látleletet, a doki küldi tovább a gyámügyre. Ők majd bevisznek egy intézménybe, ahol lakhatsz. Esetleg kiutalnak olyan szülőkhöz, akik szülőként viselkednek.

Ilyen típusú anyuka / apuka szokta a hozzád hasonló korú lányát eladni külföldre prostinak.

Igen, ilyen valóban létezik, és nem is kevés sajnos! Csak ettől nem zeng a média...

2015. aug. 26. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!