Mit tehetnék? Szerintetek anyámnak mi baja van?
Igazából anyámmal mindig is volt valami baj. Kiskoromban rengeteget üvöltözött velem, és sokszor megütött.
Igazából megszoktam, hogy ilyen.. Mindig is nagyon szerettem, elvégre ő az anyám. És igazából szerintem ő is szeret engem, mert ha épp nem idegbeteg, akkor nagyon rendes.
Mostanában viszont nem tudom, hogy ő lett-e még rosszabb, vagy csak én nem tudom tovább tolerálni. Igazából az midnennapos, hogy minden h*lyeségen kiakad (pl. elől maradt egy kanál), és undorító módon beszél velem is, meg a húgommal is, folyamatosan üvöltözik.
Az elmúlt pár hétben viszont sokszor van, hogy én is visszaüvöltök neki, vagy egyszerűen csak visszaszólok valamit. Ilyenkor vagy sírva fakad, vagy nekem ront, és elkezdi szorongatni a kezem..
Az a "vicces", hogy rá 2 percre elfelejti az egészet, mintha nem is emlékezne rá.
Szégyellem magam, de ilyenkor hatalmas gyűlölet van bennem. Legszívesebben megütném, vagy nem is tudom. (Még soha nem ütöttem meg rendesen senkit.) Egyszerűen egyre jobban gyűlölöm a saját anyám, és szörnyen érzem magam.
Régebben ha jó pillanatai voltak mindig mindent elfelejtettem, megbocsátottam neki, de mostanában már nem megy.
Alig vagyok itthon, próbálom kerülni, és rengeteget sírok emiatt. Ideges vagyok, rászoktam a cigire, és sokszor másokon vezetem le a feszültségem.
Próbáltam apuval beszélni erről, de ő csak annyit mondd, hoyg az anyám, viseljem el. (Nem túl jó a kapcsolatunk, soha nics itthon, és ő s ebezsél anyámmal nagyon, szerintem csalja is.)
Mit tehetnék? Utálom magam ezért az egészért, de anyám mégjobban utálom. Ezenkívül a testvéremet is sajnálom, nem akarom, hogy így kelljen neki éllnie...
17/L
probalj anyukaddal ertelmesen beszelni hogy miert csinalja ezeket. az a baj, hogy te magad egyedul nem sok mindent tehetsz, ha az apad ennyire elutasitoan all a dologhoz. ha nem sikerul megbeszelessel javitani a helyzeten, akkor minel elobb koltozz el.
kitartas
Ajjaj anyummal már 1001-szer próbáltam beszélni. Türelmesen, volt, hogy szinte hisztérikusan, de soha semmi. Mindig kiröhögött, hogy ő nem is szokott sírni, se veszekedni.
Szóval én tényleg már arra kezdke gondolni, hogy nem látja reálisan a saját viselkedését..
Ne utáld e miatt magadat,másnak is jutott rossz anyuka.Anyám is képes üvöltözni bármilyen apró-cseprő baromság,minap a barátomnak játszotta el az egyik kirohanását egy bizonyos vallási csoport miatt,ráadásul igen fröcsögő hangnemben.
Tudom,nehéz ezt megtenni,de ne üvölts neki vissza,mert az ilyen embert azt teszi boldoggá,ha te is leereszkedsz a szintjére.Legközelebb ha üvöltözik veled,a témával kapcsolatban bökj oda sztoikus nyugalommal valamit.Ha mondjuk egy kanál miatt üvöltözik,akkor csak mondj ennyit,a lehető,legnagyobb nyugalommal:ha bántja a szemedet,rakd el.Mást nem tudsz csinálni,tapasztalatból mondom,nekem is ilyen anyám van,nem is járok haza,csak két hetente a fősuliról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!