15 eves vagyok de mar nem birok igy elni. Mit tegyek?
Sziasztok! Elore is koszonom a valaszokat
15 eves vagyok
anyukammal, apukammal es a kiskutyammal elek egyutt.
Mamamek korhazban vannak , regen egyutt laktunk es akkor is a pszichologusnal kotottem ki.
Nem fogok reszletekbe belemenni de nem arrol van szo hogy nem kapok iphonet, meg ilyenek es ezek a nagy bajaim.
En mar az ongyilkossagon gondolkozom joreg ota .
Nem szeretnek a "szuleiemmel" elni mert undoritoak!! Egy kutyat is tobbe neznek mint engem!!
tobb eve megy mar ez es egyre rosszabb .
Szeretnem a segitsegeteket kerni.
Mit kene tennem , hogy elkoltozhessek?
Sok helyre mehetnek , biztositva lenne nekem a jo korulmeny.
Tenyleg nem birom veluk mert bekattanok es nem lehet veluk beszelni .
koszonom szepen
mi az a sok hely ahova mehetnél?barát/barátnő kizárva, egyrészt senki nem fog "idegenként" eltartani és a gyámhatóság is beleszólhat.
de közeli rokonokhoz mehetsz. legalábbis nekem volt olyan barátnőm aki a nagyszüleihez költözött kiskorúként és nem tudtak mit tenni a szülők
Jelentkezz olyan középiskolába, ami messze van tőletek, így
kollégiumba kerülsz. Ha annyira nem akarsz, hétvégén se kell hazamenned.
Az öngyilkosságot meg verd ki a fejedből, ez csak egy
jelenlegi állapot, lehet, hogy felnőtt korodban meg te leszel a legboldogabb. Soha ne add fel, mindig van valaki, aki kiáll melletted.
Ja és sajnos manapság ritka a tökéletes család.
ritka persze
de mi egyaltalan nem beszeleunk ha beszelunk kiabalnak, csunyan beszelnek velem ugy hogy kb semmit nem csinalok
kollegium nem igazan jo otlet most mert rengeteget betegeskedtem es nem venneek fel sehova az az egyik a masik meg nem engednek sehova sem bar nem is mennek bulizni vagy ilyesmi de nem talalok egy egyedul szinte sehova a kozeli utcakon kivul /
szia
nem tulzom el egyaltalan :) foleg nem 5-6 eve :)
de megtudnam teremteni ugyahogy a penzt diakmunkabol egy honapra 60 ezer bejonne kb
de nyilvan nem fogadnanak el tolem semmilyen penzt a rokonok..
meghat 4ig suliban vagyok utana tanulok edzek es alszok:Ddd
Velem is sokszor kiabáltak/megpofoztak indokolatlanul
Mindenkit felvesznek valahova, de ha 3 évig még kibírod,
az egyetemen ugyanezt megteheted, ráadásul addigra 18 leszel, és a szülők már nem annyira szólhatnak
bele a saját döntéseidbe, szabad kezet kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!