Mit tegyek? Anyu folyton beletipor az "álmomba"
Figyelt kérdés
10 éves koromba elhatároztam hogy Japánnak szentelem az életem, onnantól kezdve nagy anime fan voltam és egyszerűen bolondulok Japán a kultúráért:)Persze ezért minden vágyam az hogy kijuthassak és ott is éljek, azonban anyu nagyon ellenzi a dolgot és közölte velem hogy én oda nem mehetek ki még fiatal korú vagyok és ha felnőtt ként ki megyek akkor többé haza se jöjjek. Bármikor szóba kerül a rajongásom a kultúra iránt mindig van rengeteg negatív hozzászólása, bántóbbnál bántóbb. Barátnőmhöz jött egy Japán cserediák ma elmentem meglátogatni őket és nagyon boldog voltam aztán hazajöttem és anyunak olyan hozzászólásai voltak aminek a végére már a sírógörcs kerülgetett. Az lenne a kérdésem hogy hogy mondjam el neki hogy ezt fejezze be és hogy én tényleg majd felnőtt ként ki szeretnék költözni?2015. aug. 23. 19:53
21/21 bárdos lajos válasza:
A lényeg az legyen fe-hér-je
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!