Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Anyu folyton...

Mit tegyek? Anyu folyton beletipor az "álmomba"

Figyelt kérdés
10 éves koromba elhatároztam hogy Japánnak szentelem az életem, onnantól kezdve nagy anime fan voltam és egyszerűen bolondulok Japán a kultúráért:)Persze ezért minden vágyam az hogy kijuthassak és ott is éljek, azonban anyu nagyon ellenzi a dolgot és közölte velem hogy én oda nem mehetek ki még fiatal korú vagyok és ha felnőtt ként ki megyek akkor többé haza se jöjjek. Bármikor szóba kerül a rajongásom a kultúra iránt mindig van rengeteg negatív hozzászólása, bántóbbnál bántóbb. Barátnőmhöz jött egy Japán cserediák ma elmentem meglátogatni őket és nagyon boldog voltam aztán hazajöttem és anyunak olyan hozzászólásai voltak aminek a végére már a sírógörcs kerülgetett. Az lenne a kérdésem hogy hogy mondjam el neki hogy ezt fejezze be és hogy én tényleg majd felnőtt ként ki szeretnék költözni?

2015. aug. 23. 19:53
1 2 3
 21/21 bárdos lajos válasza:
A lényeg az legyen fe-hér-je
2015. nov. 14. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!