Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a szüleimnek?

Hogyan mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Fiatalabb koromban sok lelki bántalmazásnak voltam kitéve,pontosabban általános iskolában.Ennek köszönhetően sokat bántottam magam,mindenféle módon.

Nemrég rátaláltam a The Semicolon Project-re,ami arról szól,hogy azok,akik valamilyen mentális problémával küszködtek,egy pontosvesszőt tetováltatnak magukra.Szeretnék én is egy ilyen tetoválást,de félek attól,hogy el kell mesélnem a történetet a tetkó mögött.

A családomból senki nem tud arról hogy bántottam magam,és nem tudom,hogyan mondhatnám el nekik.

2015. aug. 22. 16:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én is sokáig bántottam magam, bár nekem ez a tetkós dolog nem tetszik, biztos nem tetováltatnám magamra, de ha téged megnyugtat, akkor tedd.

Én nem csinálnék nagy ügyet belőle, mondd el, hogy szeretnél tetováltatni és, hogy neked ez fontos, úgy gondolod jobban éreznéd magad tőle és jót tenne a lelkednek. Végül is nem egy nagy tetkóról van szó.

2015. aug. 22. 19:53
 22/22 anonim ***** válasza:

Egy újabb fontos dolog. Vagdosod magad utána meg ,,mit mondjak a barátomnak/szüleimnek/barátnőmnek'' vagy ,,hogy takarjam el''.

Mondd el az igazat és kész. Ha vagdostad magad és jobban érezted tőle magad akkor mondd azt.

2015. aug. 22. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!