Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom szerint emiatt most...

A lányom szerint emiatt most megbántottam őt és most milyen rossz anya vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy barátnője, semmi gond nincs vele aranyos kislány.

Viszont ami már megy az szerintem túlzás.

Folyamatosan itt van nálunk... Rengetegszer itt alszik, itt eszik, itt vannak a ruhái, a lányom ruháit is hordja, mosom a ruháit.

Nem az, hogy megterhelő de azèrt mègis.

Ma is reggel megfőztem mielőtt elmentem dolgozni, jövök haza ès nincs semmi belőle.

Kèrdezem a lányomat, hát evett ő, az apja meg adott a leányzónak.

Mondtam neki, hogy ez így nem mehet tovább nem engedem, már rajtunk èlősködik.

Van neki anyja-apja, erre mondja a lányom, hogy nem lakik otthon hanem egy volt barátjánál van ès ott èl vagy mi.

Most megharagudott rám a lányo, hogy milyen szívtelen vagyok mert szegènynek szar az èlete ès ő csak segít neki.

Komolyan az eszem megáll. Más mit csinálna ebbe a helyzetbe?

2015. aug. 21. 17:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A lányom 18 èves.
2015. aug. 21. 18:39
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Simán közöld a lányoddal, nem ő segít neki, hanem te és a férjed. Ti pedig nem akartok idegent az életetekbe. De, ha a férjed is benne lenne, simán csökkenthetnéd pl a leányod igényeire kért összegeket egy időre. Mondván, sajnos, plusz kiadást jelent a vendég eltartása.
2015. aug. 21. 18:49
 13/18 anonim ***** válasza:
45%

Hát ez nekem nagyon zavaros. Én amíg a szüleimmel éltem, azért mindig képben voltak azzal, hogy ki fia borjával barátkozom meg én is mindig mondtam, ha volt valami (ha ott akartam aludni, akkor arról mindkét szülő tudott, vagy ha bulizni mentünk akkor is mondtam hogy hova, kikkel, mikor érek kb haza, stb). Lehet én vagyok maradi, de nekem nagyon fura, hogy ilyen szinten nem kommunikálsz a lányoddal, hogy azt se tudod merre jár. Egyáltalán tanul még? Vagy dolgozik? Gondolom nem, mert akkor nem tőled kérne pénzt. Mindenesetre ha én bármelyik barátnőmmel hazaállítottam volna így, egy árva szó nélkül, hogy ott alszik, eszik, mosol rá, stb, hogy azt se tudod, hogy most meghaltak-e a szülők vagy csak simán megunta a leányzó hogy otthon be kell szállni a házimunkába, hát azt hiszem mehettem volna én is arra, amerre látok... Az nem jutott még eszedbe, hogy lehet csak azért lóg a lányoddal ez a kiscsaj, mert rajta keresztül le tud nyúlni benneteket?

A másik dolog, meg hogy ha a lányod ennyire bőkezű a pénzzel, hát csavargás helyett menjen el szépen dolgozni ő is, van ám diákmunka dögivel, aztán tartsa el ő a barátnőjét.

2015. aug. 21. 19:03
 14/18 A kérdező kommentje:

Na álljunk meg egy szóra.

Tudom, hogy merre jár a lányom, tudom kikkel barátkozik, tudom mikor hova megy.

Az, hogy nem tudom ennek a lánynak, hogy kije hol mi ès mikor annyira nem tartozik rám.

A fő dolgokat tudom. Nem jött ki a szüleivel ès a barátjához költözött akivel közben szakítottak.

Mivel próbálok jó fej lenni ès nem mindenen hárklizni nem szoktam szólni csak ha már nagyon soknak èrzem a dolgot.

Tudom, hogy a lányom csak segíteni akar neki.

Soha nem nyúlt le minket pènzel mert bármi kell neki megkapja, nincs szüksège ilyen hátulról jövő dolgoknak.

Most tudom, hogy ez rosszul esett neki de be fogja látni, hogy ez már tènyleg túlzás volt.

2015. aug. 21. 19:12
 15/18 anonim ***** válasza:
38%

igazad van a lányodat akarva vagy akaratlanul kihasználják

pontosabban öt hü'itik téged meg lehuznak mert a te pénzedből jótékonykodik

ilyenkor kel megtanulni hogy a baráti segitségnek van határa

2015. aug. 21. 19:34
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
Ebben a történetben bármi lehet a mozgató. Hallottam már olyan sztorit, hogy a hajléktalan kamasz másoknál húzta meg magát felváltva, és erre elég nagy esélyt látok jelenleg is a leírásod alapján. Azt javasolnám, hogy egy finom beszélgetés keretében egyeztessétek le ezt együtt és akár külön külön a két lánnyal, mert ez a helyzet így senkinek nem tartható hosszú távon.
2015. aug. 21. 19:54
 17/18 anonim ***** válasza:
25%
A lányod naív, csak kihasználják!:S
2015. aug. 21. 20:02
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj. Ha a lány intelligens lenne, akkor szégyellné ezt csinálni, amit csinál. Én 14 éves vagyok, és egyszerűen szégyennlek elfogadni másoktól bármit. Max akkor, ha én is adok cserébe valamit. Ez így szokás. De egyáltalán nem vagy szívtelen. Ha a lányod ennyire buta, akkor neked kell lépned. Mert ha nem lenne buta, akkor nem engedné ezt meg, hogy a barátnője ott élősködjön.
2015. aug. 22. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!