A lányom szerint emiatt most megbántottam őt és most milyen rossz anya vagyok?
Van egy barátnője, semmi gond nincs vele aranyos kislány.
Viszont ami már megy az szerintem túlzás.
Folyamatosan itt van nálunk... Rengetegszer itt alszik, itt eszik, itt vannak a ruhái, a lányom ruháit is hordja, mosom a ruháit.
Nem az, hogy megterhelő de azèrt mègis.
Ma is reggel megfőztem mielőtt elmentem dolgozni, jövök haza ès nincs semmi belőle.
Kèrdezem a lányomat, hát evett ő, az apja meg adott a leányzónak.
Mondtam neki, hogy ez így nem mehet tovább nem engedem, már rajtunk èlősködik.
Van neki anyja-apja, erre mondja a lányom, hogy nem lakik otthon hanem egy volt barátjánál van ès ott èl vagy mi.
Most megharagudott rám a lányo, hogy milyen szívtelen vagyok mert szegènynek szar az èlete ès ő csak segít neki.
Komolyan az eszem megáll. Más mit csinálna ebbe a helyzetbe?
Ha jól tudom 19 èves a leányzó.
Állítólag dolgozik is valamit, mègis mikor bulizni mennek, tőlem kèrnek pènzt.
A lányomnak adok is ez nem kèrdès, de tudom hogy nem egyszer kèrt kölcsön tőle.
Aztán, hogy vissza adta-e azt nem tudom, a lányom azt mondja hogy igen.
Soha nem voltam szűk látókörű.
Igazából majdnem mindig jövès-menès volt nálunk, mikor kicsi volt a lányom akkor ia sokat jöttek a kis barátnői játszani. Ahogy nagyobbak lettek akkor is jöttek, minfig sütöttem-főztem nekik.
Ezèrt sem zavart ez, viszont ez már nekem is sok.
Gondoltam rá, hogy valahogy megkeresem ennek a leányzónak a szüleit, hogy mi folyik itt.
Nem nálunk lakik, de nagyon sokat van nálunk. Egy hèten 3x tuti itt alszik ès 5napot eggyütt töltenek.
Elmondta a lányom, de èn nem tudom pontosan hogy 19 vagy 20 èves.
A lányom elmondása szerint dolgozik.
Sokat nem beszèlgettem vele, mert mikor elmegyek dolgozni akkor mèg alszanak, mikor haza èrek akkor csavarognak.
Este meg már alszunk a fèrjemmel.
De ez a közös beszèlgetès jó ötlet, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!