Mit csináljak? Nem bírom tovább.
Figyelt kérdés
Folyton üvöltöznek velem, ha munka után haza jövők reggel 7kor akkor ha nem tudok aludni visznek mamához vagy a telekre dolgozni, ha mondom hogy fáradt vagyok le vagyok üvöltve. Ha össze vesznek velem üvöltenek. 16 éves kóróm óta magamat tartóm el. Volt arra példa össze vesztem anyával mert nem akartam megmasszírozni erre gerincen rúgott. Apám alkoholista. Volt hogy a pénzem elvette a piára. Nem tudok elköltözni lehetőségem nincs rá.2015. aug. 17. 20:10
11/17 anonim válasza:
5 os. vagyok. Ha 18 eves vagy, Fejezd be az iskolat es irany.. Nemetorszag, London.. Tanulj es teremts magadnak 1 eletet!Kulfoldon vannak olyan munkahelyek, hogy szallas t adnak, 7 Euros oraber.. Stb. Elmesz nehany honapra, haverkodsz, szorakozol, kikapcsolodsz, hazajossz es maris tudsz kezdeni magaddal valamit! De ha lemaradsz abban az eletkorulmenyben akkor megszokod! Es keso lesz, es amikor a sajat gyerekednek kellene a turelem akkor rajossz, hogy mar neked nincsen , hiszen aki nem normalis csaladi korben el, annak nehez azt mutatnia, Azt tudom tanacsolni, hogy minen nap elteltevel idosebbek vagyunk, vagy lepunk, vagy maradunk! Ha lepsz megtapasztalhasz egy masikat, ha maradsz turj!
12/17 anonim válasza:
Tényleg ennyire uncsi a nyári szünet?
Nézzél animéket vagy menj ki strandolni, de miért kell itt rontani a levegőt?
13/17 A kérdező kommentje:
#10 sajnos junior kártyám van aminek a társtulajdonosa az édesanyám így hozzá férhet.
2015. aug. 17. 20:49
14/17 A kérdező kommentje:
#5-ös ezt tervezem még van egy évem mert 5 osztályos a Gimnázium, 1 év előkészítő volt az angol nyelv miatt. Kollégiumba nem vesznek fel, mert közel vagyok az iskolához.
2015. aug. 17. 20:53
15/17 A kérdező kommentje:
12# nem, nem unalmas... ha nem tetszik amit látsz akkor menj el az oldalról senkinek nem kötelező sértő megjegyzéseket tenni. ÉN se sértegetlek TÉGED!
2015. aug. 17. 20:56
16/17 anonim válasza:
nagykorú vagy?
akkor nyiss új számlát!
17/17 anonim válasza:
Akkor a maradék egy évben bármilyen nehéz is, keményen készülj fel nyelvből és menj külföldre. Nehéz lesz, de meg kell tenned vagy ott ragadsz a szüleiddel. Gondolj bele, így sem életed nem lesz, sem barátnőd. Én is ezt tervezem. Egyszerűen nincs más kiút. Nyilván mehetnél Pestre is munkás szállóra, de akkor már inkább külföld. A spórolt pénzedet meg dugd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!