Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Nem bírom tovább.

Mit csináljak? Nem bírom tovább.

Figyelt kérdés
Folyton üvöltöznek velem, ha munka után haza jövők reggel 7kor akkor ha nem tudok aludni visznek mamához vagy a telekre dolgozni, ha mondom hogy fáradt vagyok le vagyok üvöltve. Ha össze vesznek velem üvöltenek. 16 éves kóróm óta magamat tartóm el. Volt arra példa össze vesztem anyával mert nem akartam megmasszírozni erre gerincen rúgott. Apám alkoholista. Volt hogy a pénzem elvette a piára. Nem tudok elköltözni lehetőségem nincs rá.
2015. aug. 17. 20:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

Hany eves vagy? Az irasmodod alapjan boven gyerek vagy viszont akkor hogy van es, higy dolgozol ejjel? Mit csinalsz? Mi az, hogy visznek a telekre dolfozni, hat nem dolgoztal este?? Miert nem tudsz elkoltozni ha allitasod szerint magadat tartod el?

???

2015. aug. 17. 20:13
 2/17 anonim ***** válasza:
dolfozni helyett dolgozni
2015. aug. 17. 20:14
 3/17 A kérdező kommentje:
szerinted ki nevelt? az alkoholista apám? aki csak lehúzott? vagy az anyám akihez 2 szólok már üvölt velem? pénzem felét elveszik tőlem. amikor elköltöztem rám küldték a rendőrséget, hogy "elszöktem". azért kapta, mert segítséget kértem nem azt, hogy ő is beszóljon nekem!!
2015. aug. 17. 20:21
 4/17 anonim ***** válasza:
54%
Kezdődhetne már az iskola. Nagy az unalom a kiskorúaknál. Inkább foglalkozz a kötelező olvasmánnyal. És vedd elő a "Kis magyar nyelvtan"-t, rádfér.
2015. aug. 17. 20:21
 5/17 anonim ***** válasza:
54%
Ezzel a felfogassal, nem, nem ,nem... ugyis, ugyis, leuvoltenek.. stb, messzire nem mesz. Ha visszahozattak a rendorokkel akkor a gyerekuk fontos nekik! Hozzank , pontossabban a 3 eves fiamhoz egy 14-15 eves srac jar , csak amiatt,hogy elkerulje az otthoni feszkot! gyerek osztaly -ismetlo.. 100ft kap minden heten! Azt is ha tesz erte! De azt a gyereket nem hallottam panaszkodni, amellett irto szegenyek.Probalj szuleiddel beszelni de ugy mint egy nevelt gyerek, Ha nem nevelt apad vagy anyad akkor olvass arrol, hogy mi a modor! Ne vedd att a szerepuket! Tanulj, allj talpra. 1940 -ben Nagyapam 14 eves koratol tartotta el edesanyjat es 2 testveret , mert edesapja elhunyt.. Miert van az ,hogy ez a generacio inkabb meghatral, mint megprobal dolgokat?
2015. aug. 17. 20:30
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ha elköltöznél nem vennék el a felét, egyből kétszer annyi pénzed lenne. Az már egyből 90-100k. Abból még pesten is simán meg lehet élni diákként, vidék pedig még olcsóbb.
2015. aug. 17. 20:32
 7/17 A kérdező kommentje:
#8 köszönöm a rendes válaszod, végre kaptam egyet. Nem vagyok fontos, amint vissza hozattak rá 2 napra a megspórolt pénzem elvették 40 000Ft-ot. Mondván kell nekik, erre meg arra. Próbáltam velük hidd el, nem is egyszer. Nekem nem a munkával van a bajom, mert ha kell ha nem segítem őket. DE ezt a viselkedést nem érdemlem. Volt, hogy a CIB-es csekket én adtam fel a megmaradt pénzemből. Ezzel sincs gond. De az, hogy a problémákat nem lehet velük megbeszélni érthetetlen.
2015. aug. 17. 20:35
 8/17 A kérdező kommentje:
#6-os *
2015. aug. 17. 20:36
 9/17 A kérdező kommentje:
#8-as helyett 5-ös bocsánat! #6os ez igaz, de a kaukciot is össze kellene rakni. Pestre tudnék felköltözni, de ott nem lenne munkám, gyerekkori barátom nyakára meg nem akarok oda menni. Persze a spórolt pénzemből egy ideig lenne.
2015. aug. 17. 20:38
 10/17 anonim ***** válasza:

számlára kérd a pénzed, onnan nem tudják elvenni

amúgy meg ideiglenesen mehetsz munkásszállóra is

2015. aug. 17. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!