Komolyan én vagyok az önző, mert nem vagyok hajlandó Svájcig menekülni a válása miatt? Mit mondjak neki, hogy észhez térjen?
Anya és a férje közel 8 év után elválnak. Nem ez anya első válása, de most úgy viselkedik, mint akinek elment az esze. Ami azért fura, mert már vagy 1 éve folyamatosan csalták egymást.
Ma hazajöttem és itt volt az egyik barátnőm apukája, aki ingatlanos. Kiderült, hogy anya el akarja adnia a házat és Svájcba akar költözni (ott lakik az anyja). De nem értem, hogy miért, mikor a házunk nemrég lett kész, egy vagyon lett ráköltve. Szeptembertől leszek végzős. Minden ideköt Budapestre. Németül nem is beszélek.
Azt mondja anya, hogy én is szeretek ott, meg hogy az nem a világ vége, bármikor hazajöhetek a barátaimhoz. Persze, szeretek ott lenni 1-2 hétig, nem úgy, hogy végleg odaköltözöm.
Mondtam, hogy jó, akkor ő menjen, de én maradok itthon, mert az utolsó évemet nem fogja tönkretenni és felforgatni az életem azért, mert ő inkább menekül a hibái elől. Azt mondta, hogy önző vagyok és engem semmi más nem érdekel a bulizáson kívül, nem törődöm másokkal. Hát de könyörgöm, ő akar elrángatni innen olyan dolog miatt, ami akár tízezer km megtétele után is zavarná.
Engem is kirangattak Olaszorszagba...
16 voltam, ujbol kellett ITT kezdenem a.gimit... azt hittem meghalok... ahelyett h 19 evesen fejeznem be a sulit, 21 evesen kell.... uj emberek nyelvet nem beszeltem...
Hirtelen jott otlet volt.... hamar talalsz baratokat de mas........ szep kint voltam mar dr anyad miert akar menekülni? ??
Kollegium esetleg? Es egyedul?.. kinek kell tudnia h egyedul vagy? ;) anyad buta.... 1 eved van hatra... ujra kezdetne veled a gimit? Vagy ha magantanulo lennel? Az sem megoldas? V maradsz egyedül esetleg gimi vagy magantanulp leszel es ugy érettségizel le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!