Most mit tegyek? Ez így nem mehet tovább.
Figyelt kérdés
Folyamatos vitáim vannak már sajnos elég régóta szüleimmel. Van egy bátyám aki elég jól keres, ad haza pénzt és cserébe kivan szolgálva, tálcán viszik a szobájába a kaját. Semmit nem csinál itthon, okádék az udvar, nincs lenyírva a fű, idejéből kitelne. És ezért, hogy én szóvá teszem én vagyok a szánalmas kis 22 éves lány aki majd a saját nyomorából tanul. Ezt édesanyám mondta. Megszoktam, hogy Én vagyok a rossz, de már a barátom elött is szégyenkeznem kell miattuk mert kupi van itthon a szobámon és a fürdőszobán kívül amit használok. Utálok itthon lenni. Elköltözni albérletbe tudnék, de barátommal megbeszéltük, h inkább családi házra gyűjtünk. Egyszerűen belefáradtam, én jövök haza a legkésöbb a munkából és még is azt érzem nekem kell csinálnom mindent, de hiába mert 2 nap múlva szét pakolnak.2015. aug. 15. 12:53
11/12 anonim 

válasza:

Nem értem,hogy a mai fiatalok miért laknak otthon ha rossz a légkör,meg ugy egyébként is Egy 22 éves lànynak/fiúnak màr igenis legyen külön kuckója,ha albérlet akkor az.Jobb külön,pláne így hogy baràtod is van.
12/12 anonim 

válasza:

A helyedben en elkoltoznek, tudom, sok penz, keveset keresel, de melyik eri meg jobban, minden nap bosszankodni es gyujteni a penzt vagy nyugalomban pihenni egy kicsit szegenyebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!