Szerintetek mit csináljak anyával?
Anya mindig azt mondja hogy egy kiállhatatlan szemét dög vagyok mert szólni merek a testvéremnek hogy csukja be az ajtót. És 3 éves koromba mondta utoljára hogy szeretlek. Amikor valami mást csinálok akkor oda jön anya hogy mosogassak el aztán azt mondom hogy most nem érek rá akkor megsértődik és nem szól hozzám! És még beszélgetni se tudok vele. Amikor kaptam egy 2-est akkor azt mondta hogy mekkora gyökér vagyok és hogy még a ......... is okosabb mint én. És amikor valamilyen versenyen indulok nem mond semmit csak azt hogy milyen béna vok nem hogy azt mondaná hogy : Sikerülni fog tudom hogy te leszel a legjobb.
Tudom hogy nem vagyok egy angyal de nem is vok olyan rossz!!
Most mit csodálkoztok, ha a kérdező így ír, mikor a kedves anyuka is olyanokat mond, amit normális szülő nem így kommunikál le. "szemét dög, gyökér...."
Sajnállak kérdező, hogy ilyen primitív az anyukád, és ahelyett, hogy motiválna, inkább lehúz.
Semmit nem tudsz tenni, lépj túl rajta, tudom, nem könnyű, de mást nem tehetsz. Esetleg beszélgess el vele, hogy ez neked milyen rosszul esik. Bár kétlem, hogy ettől tartós változás lenne a hozzáállásában.
45N
Nem tudom ,hány éves vagy de amit én tennék ilyen helyzetben:
1. Megmondanám ,hogy ez így nagyon nem oké , és legyen oly kedves és egy kicsit változtasson ő is meg te is(ezt inkább azért ,hogy elfogadóbb legyen).
2. gondolom valahol 14-18 éves lehetsz , így ha van rá lehetőséged menj el továbbtanulni messzire.
3.Sok év múlva amikor idős lesz és szüksége lenne a segítségedre szembesítsd vele ,hogy hogyan viselkedett veled , és ,hogy nem kötelességed pátyolgatni. Aztán ,hogy ezzel kapcsolatban ,hogy döntesz az csak rajtad áll.
na ezt bírom, amikor tojáshéjjal a seggükön, 0 élettapasztalattal ilyeneket írnak ".Sok év múlva amikor idős lesz és szüksége lenne a segítségedre szembesítsd vele ,hogy hogyan viselkedett veled , és ,hogy nem kötelességed pátyolgatni."
Többet lesz NEKED szükséged rájuk, mint fordítva.
Ezért sem akarok gyereket, mert ilyen idiótátkat nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!