Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy abbahagyhassam a vívást?
Figyelt kérdés
Sziasztok!14 éves lány vagyok és mint a címben is látjátok vívok,már 5 éve.Amikor elakartam kezdeni,akkor 4 évig győzködtem a szüleim,hogy irassanak be,mára pedig már meguntam a monotonitása miatt.Nekem mindennap 2 órán kereszül ugyan azt csinálni nem egy nagy élmény.Nem a sportolást akarom abbahagyni,röpizni szeretnék,hanem a vívást.Amikor a szüleimnej felvetettem ezt akkor hallani se akartak róla,mert szerintük én ezt szeretem meg hogy amit elkezdtem nem hagyhatom abba meg hogy nem engedig hogy az én "akaratom érvényesüljön".Meg arra hivatkoznak hogy elvileg van valami törvény,hogy a gyerek szabadidejét hasznosan kell,hogy eltöltse.Ha nem megyek edzésre,nem lesz zsebpénzem,se netem se telefonom se laptopom,szóval mimdent megvonnak tőlem.Nincs valami olyan törvény,amiben az van hogy nem erőltethetik ezt? Vagy hogy mivel vegyem rá őket,hogy abbahagyhassam?Kérlek segítsetek! :(2015. aug. 8. 15:18
21/25 anonim válasza:
Nagyszünetre gondoltam és a szüleid nem normálisak. -.- Már bocsi.
22/25 anonim válasza:
Nem minden suliban van net... Vagy ha van, akkor zárt, és b*szott lassú. Nekünk pl. most vezetik be az egész suli területén a 100 mbit/s os netet, eddig egymegás volt. De az is csak a tanároké. (a 100as már mindenkié :) )
23/25 A kérdező kommentje:
Tudom :( Most lázadni próbálok,maxra nyomom a zenét meg nem szólók hozzájuk,meg edzésre se megyek,de azért van egy pici rossz érzésem is,mert szomorúnak látom őket :(
2015. aug. 9. 21:48
24/25 anonim válasza:
Mobilnete mostanság elég sok embernek van. Egyébként lehet, hogy fáj, hogy szomorúnak látod őket, de te se vagy most boldogabb miattunk. (Bocsi, hogy ilyen önzőn állok ehhez a dolgokhoz, de vannak okai és csak így tudtam rendbe tenni. :C)
25/25 A kérdező kommentje:
Utolsó :)köszi a választ és igazad van :)
2015. aug. 10. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!