Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy abbahagyhassam a vívást?
Törvény van rá! :)))) Ne higgy már el minden hülyeséget! És ne hagyd magad zsarolni. Szerintem ez undorító dolog. Főleg családon belül. Ha rosszat csináltál, büntetésből ok hogy nincs zsebpénz stb, de így...
Miért kell ilyen hülyeségeket hazudozni össze-vissza a gyereknek? Fogalma nem lesz az életről ha ilyenekkel nevelik félre.
Köszönöm szépen a sok választ.Igen értem el jó helyezéseket,országos versenyen első is voltam.De már nem szeretem csinálni.És a szüleim képesek lennének kiiratni a röpiről,ha mondjuk beiratkoznék.Az egyesületet pedig egyáltalán nem érdekli,hogy szeretem vagy nem szeretem,nekik kell az a havi 10000 forint.Igazából az edzőmet se szeretem,ugyanis,ha egyszer nem megyek el,hívogatja anyámat.Meg edzéseken folyamatosan szívat,mindig megaláz és kiröhög.A szüleim meg azt hiszik,hogy ezt csak kitalálom,pedig nem :( Az edző előttük is megjátsza magát.Az a baj,hogy nem tudom hanyagolni se,mert anyám abból se enged ráadásul számos más különórám van,nincs olyan nap ahol napi 2-3 különőránál kevesebb lenne.
:( Tényleg tanácstalan vagyok..
Nem értem a szüleidet. Nem a sportolást akarod abbahagyni, hanem a vívást és inkább elmennél röpizni. Mondd meg nekik, hogy inkább ezt csinálnád és az még a csapatmunkádat is fejleszteni, mivel nem egyedül vagy a csapatban. Ha kell rágd addig a fülüket, amíg meg nem engedik.
Mondjuk én nem lennék ennyire visszafogott. Szimplán nem mennék el. Nem adnak zsebpénzt, elveszik a telóm és a gépem? Nem érdekel. Tűrném, amíg az nem lenne, amit akarok, főleg úgy, hogy nem baromságot szeretnék csinálni. Netezést (e-mail olvasás, fb átnézése, ilyesmit) megcsinálnám suliban infón vagy könyvtárban, esetleg elkérném más telóját addig. Az a törvény meg egy baromság. Attól még, hogy valamelyik agyament politikus kitalálta, nem kell agyonhajszolni a gyereket. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!