Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehetne megnyugtatni a...

Hogy lehetne megnyugtatni a szüleimet, hogy nem lesz semmi baj?

Figyelt kérdés
Most ballagtam nyolcadikból. Szeptembertől kezdem a szakközép iskolát. A bátyám azt mondta, hogy egy kis időre (július 20 - augusztus 25) kivinne magával és ott dolgozhatnék ilyen diákmunkán mellette. Nem sok dolgom lenne, mellette dolgoznék (ő szakács egy étteremben) a konyhában, annyi lenne a dolgom, hogy a nap végén összetakarítanék, vagy az ételeket amiket kiszállítanak, vagy ha a vendég el akarja vinni, becsomagolni. Szóval még megerőltető se lenne és bátyám szerint még egy kis nyelvet is tanulnék. De anya és apa aggódnak, hogy mi lesz velem, ha valami baj ér esetleg. Nem tudom miként lehetne őket megnyugtatni, hiszen ők is tudják, hogy bátyám eléggé felelősségteljes családos felnőtt ember.

2015. júl. 8. 17:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
50%
Hova ki?
2015. júl. 8. 17:12
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem írtam oda, de Angliába, Sunderlandba
2015. júl. 8. 17:15
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
Túl szép ahhoz hogy igaz legyen. Egy éttermi kisegítő melósnak nem a nyugalomról és a láblógatásról szól az élete sehol se. Vagy olyan bagatel órabért fozetnének érte.
2015. júl. 8. 17:21
 4/21 A kérdező kommentje:
Agyon nem keresném magam ezt mondta tesóm is. De mondta, hogy az a meló ahova engem raknak nem olyan hajtós.
2015. júl. 8. 17:24
 5/21 A kérdező kommentje:
Még annyit had mondjak, hogy jobban keresnék, mint ha itthon lógatnám a lábamat, vagy megint újságokat hordanék. Tavaly egész nyáron hordtam minden szombat és vasárnap és négy hétvégén kerestem 3600 Ft-t. Meg ugye látnék egy kis világot is, nem titkolom ezért is szeretnék menni. Na meg ugye a nyelv miatt is. De elsősorban ugye a pénzkereset.
2015. júl. 8. 17:29
 6/21 anonim ***** válasza:
82%
Érzek én itt 1-2 kutyát elásva. Vagy már 16? Szted miért kérdezem?
2015. júl. 8. 17:31
 7/21 A kérdező kommentje:
Igen vagyok mert egyszer (még negyedikben) kimaradtam mert műtöttek. és szalajtottam is egy évet. Mert 16 év alatt nem lehet diákmunkát vállalni azért.
2015. júl. 8. 17:35
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly Ausztriában voltam diákmunkán, apa mellett. Burkoltunk, pont a szakmámba vág mivel annak tanultam, most szakmunkás vizsgáztam és szeptembertől érettségire megyek. Nem mondom, hogy agyon kerestem magam, de viszonylag jól kerestem.
2015. júl. 8. 17:49
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Benned nem bíznak ennyire vagy a bátyádban? :)
2015. júl. 8. 17:57
 10/21 A kérdező kommentje:
Abban, hogy ilyen messzire megyek. A bátyámban bíznak, mert ő mindig is egy felelősségteljes volt.
2015. júl. 8. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!