Hogy lehetne megnyugtatni a szüleimet, hogy nem lesz semmi baj?
Figyelt kérdés
Most ballagtam nyolcadikból. Szeptembertől kezdem a szakközép iskolát. A bátyám azt mondta, hogy egy kis időre (július 20 - augusztus 25) kivinne magával és ott dolgozhatnék ilyen diákmunkán mellette. Nem sok dolgom lenne, mellette dolgoznék (ő szakács egy étteremben) a konyhában, annyi lenne a dolgom, hogy a nap végén összetakarítanék, vagy az ételeket amiket kiszállítanak, vagy ha a vendég el akarja vinni, becsomagolni. Szóval még megerőltető se lenne és bátyám szerint még egy kis nyelvet is tanulnék. De anya és apa aggódnak, hogy mi lesz velem, ha valami baj ér esetleg. Nem tudom miként lehetne őket megnyugtatni, hiszen ők is tudják, hogy bátyám eléggé felelősségteljes családos felnőtt ember.2015. júl. 8. 17:07
11/21 anonim válasza:
Hát, nem értem hogy miért aggódnak, hisz ott lesz a bátyád, akiben bíznak. Mond a szüleidnek is, hogy úgy is ott lesz a bátyád. :)
12/21 anonim válasza:
Akkor a bátyád mondja meg nekik, hogy nyugodtan elengedhetnek hozzá, hiszen vigyázni fog rád.
13/21 A kérdező kommentje:
Én sejtem hogy miért, a szívemmel műtöttek azért is maradtam ki, szerintem ezért aggódnak.
2015. júl. 8. 18:12
14/21 anonim válasza:
Ez így leírva kb semmi munka, mit csinálnál amúgy konkrétan egész nap?
15/21 A kérdező kommentje:
Bátyám úgy mondta, hogy reggel hétre megyünk, segítek előkészíteni az ételhordós edényeket, kicsit átöblítjük őket. A kiszállítandó ételeket ezekbe az edényekbe kell belemerni, plusz kenyeret vagy más péksüteményt mellé csomagolni folpackba vagy mibe. A visszahozott edényeket betenni a mosogatógépbe, meg a nap végén összetakarítani a munkaterületünket. Hét órától három óráig és ebédet is biztosítanak.
2015. júl. 8. 21:21
16/21 anonim válasza:
Ha a szíveddel voltál műtve, lehet, h az orvosi ellátás miatt nem mernek engedni és könnyen elképzelhető, h inkább hallgatni kéne rájuk. Ha vmi baj történik itthon van azonnali segítség, ott pedig nem tudják a kórtörténetedet etcetc.
Egyébként a munka teljesen jó, ha csak ennyi lenne, én engednélek. (én vagyok az "elásottkutyás" válaszoló)
17/21 A kérdező kommentje:
Negyedikben műtöttek, tavaly (vagyis hetedik) óta már nincs szükségem felmentésre testnevelésből. Bátyám direkt választotta ezt a melót nekem, mert ugye ez nem olyan megterhelő.
2015. júl. 9. 10:22
18/21 anonim válasza:
Hát szerintem el kellene engedniük. Bármilyen nehéz is, még egy olyan gyereknél is, akinek sose volt semmi baja. De hosszú távon nyernétek vele sokat.
19/21 anonim válasza:
Esetleg menj el velük a dokihoz kivizsgálásra, és ha jók az eredményeid, akkor miért ne?
20/21 A kérdező kommentje:
Már kint vagyok, a meló jó nem hajtós, de a szüleim mindig aggódnak, naponta beszélek velük bátyám Skype-án hogy minden OK van.
2015. aug. 17. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!