15 éves fiú,18 éves lány. Szülőként mit gondolnál? Zavarna a kapcsolatuk?
"Én pacsiznék a fiammal, a lányomat viszont a pincébe zárnám."
Igazi hímsoviniszta alak vagy.
gimnáziumi osztálytársnom 18 éves volt, amikor osszejott az akkor 15 éves barátjával.. most 22évesek vagyunk, a fiú 19 éves és még mindig egyutt vannak, sot most koltoznek ossze.
nagyon szeretik egymást, rittka az olyan szerelem, mint az ovék
18 évesen a lány nő? Manapság? Ugyan kérlek..
Nézz már FB profilokat. A legtöbbje hü**e pi**a, aki csak feltűnösködik bármi áron. Mégis minek az a sok szelfi? Nincs, aki lefényképezze őket? És miért van s*gl*uk szájjal az ilyen? Meg rib*s beállítású képekkel, ha nem ezért?
Hordják a playboy nyuszis logós cuccokat, meg magukra varratják, de ha ku*ván*k nézik őket, akkor fel vannak háborodva. Ez ám a nőieség...
Természetesen akinek nem inge....
Az emberek sokkal változatosabbak ennél.
Nekem 20 éves koromban volt egy 12 évvel idősebb barátnőm. Majd egy évig. Meg volt 8 évvel idősebb nőm is kb. ezidőtájt. Term. volt fiatalabb is, amikor én 21 voltam, akkor ő volt 15-16. Szóval a társadalom ítélkezik olyanok felett, akikről semmit nem tudni. Nem lehet mindenkit egy kalap alá venni. Vannak koraérett emberek, és vannak olyanok, akik 55-60 évesen is még idióták.
Nekem 2 olyan általános osztálytársam is volt, akik általánosban jöttek össze a barátjukkal (idősebbekkel), és a mai napig boldog párkapcsolatban, gyerekkel élnek. Ritka az ilyen, de létezik.
Én 18 éves lány vagyok, de általában meg kérdezik hogy "csak nem most kezted a hetediket?" :)
Ebben csak az a probléma hogy az össze hetedikes lány nagyobb nálam, és hát kicsit nőisebbek is formailag.
Nekem is inkább a fiatalabb 16 körüli, fiúk jönnek be, de általában még ők is kicsinek néznek xd
Szóval szerintem ez egyén függő, nem minden 18 éves lány egyforma ahogy a 15 éves fiúk sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!