Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 15 éves fiú,18 éves lány....

15 éves fiú,18 éves lány. Szülőként mit gondolnál? Zavarna a kapcsolatuk?

Figyelt kérdés
2015. aug. 3. 16:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy emberileg milyen. Akár zavarna, akár nem, az nem az életkoron múlna.
2015. aug. 3. 17:00
 12/20 anonim ***** válasza:
73%

"Én pacsiznék a fiammal, a lányomat viszont a pincébe zárnám."

Igazi hímsoviniszta alak vagy.

2015. aug. 3. 17:01
 13/20 anonim ***** válasza:
58%
Nem zavarna, akármelyikük szülője is lennék. Miért is kéne zavarnia?
2015. aug. 3. 17:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy 16 éves lány még messze van a kész nőtől.
2015. aug. 3. 17:08
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 évesen jöttem össze egy 15 évessel. Ez már több, mint 10 éve volt, még mindig együtt vagyunk. A korkülönbség nem látszott akkor sem, most sem. A szülőknek először fura volt, de nem ellenezték. Azóta megszokták.
2015. aug. 3. 17:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

gimnáziumi osztálytársnom 18 éves volt, amikor osszejott az akkor 15 éves barátjával.. most 22évesek vagyunk, a fiú 19 éves és még mindig egyutt vannak, sot most koltoznek ossze.

nagyon szeretik egymást, rittka az olyan szerelem, mint az ovék

2015. aug. 3. 18:29
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
Öcsém haverja 14 évesen jött össze egy 23 éves (nagyon is csinos) lánnyal. Mikor először hallottam, el sem akartam hinni. Végül évekig együtt voltak, a srác volt az, aki kikandikált a kapcsolatból, folyton békülgettek/szakítottak, nem tudom, mi lett a vége pontosan. Azt azért tudni kell, hogy a srác 14 éves korára ritka jóképű egy fiú volt és évekkel idősebbnek nézett ki. Még én is megnéztem magamnak ha nálunk voltak, hogy "eeeejha, de jól néz ki, nem semmi pasi lesz belőle", de tudva a korát össze azért huszon éves fejjel nem jöttem volna vele :-)
2015. aug. 3. 19:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem zavarna,gyerek még mind a kettő,nem sok különbség van egy 15 és egy 18 éves között.
2015. aug. 3. 21:13
 19/20 anonim ***** válasza:

18 évesen a lány nő? Manapság? Ugyan kérlek..

Nézz már FB profilokat. A legtöbbje hü**e pi**a, aki csak feltűnösködik bármi áron. Mégis minek az a sok szelfi? Nincs, aki lefényképezze őket? És miért van s*gl*uk szájjal az ilyen? Meg rib*s beállítású képekkel, ha nem ezért?

Hordják a playboy nyuszis logós cuccokat, meg magukra varratják, de ha ku*ván*k nézik őket, akkor fel vannak háborodva. Ez ám a nőieség...

Természetesen akinek nem inge....

Az emberek sokkal változatosabbak ennél.

Nekem 20 éves koromban volt egy 12 évvel idősebb barátnőm. Majd egy évig. Meg volt 8 évvel idősebb nőm is kb. ezidőtájt. Term. volt fiatalabb is, amikor én 21 voltam, akkor ő volt 15-16. Szóval a társadalom ítélkezik olyanok felett, akikről semmit nem tudni. Nem lehet mindenkit egy kalap alá venni. Vannak koraérett emberek, és vannak olyanok, akik 55-60 évesen is még idióták.

Nekem 2 olyan általános osztálytársam is volt, akik általánosban jöttek össze a barátjukkal (idősebbekkel), és a mai napig boldog párkapcsolatban, gyerekkel élnek. Ritka az ilyen, de létezik.

2015. aug. 5. 11:11
 20/20 anonim ***** válasza:
58%

Én 18 éves lány vagyok, de általában meg kérdezik hogy "csak nem most kezted a hetediket?" :)

Ebben csak az a probléma hogy az össze hetedikes lány nagyobb nálam, és hát kicsit nőisebbek is formailag.

Nekem is inkább a fiatalabb 16 körüli, fiúk jönnek be, de általában még ők is kicsinek néznek xd

Szóval szerintem ez egyén függő, nem minden 18 éves lány egyforma ahogy a 15 éves fiúk sem.

2015. aug. 13. 03:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!