Ti megengednetek a gyereketeknek, hogy a sajat penzebol laminaltolja le a folyosot?
Figyelt kérdés
Regebb ota szeretne laminalt padlot tenni oda(jelenleg fapadlo van, a szegolec pedig muanyag). Minden evben tervben van a kicserelese, de valahogy mindig akadt mas dolog, amire koltunk.2015. aug. 1. 11:04
11/19 anonim válasza:
Ha neked tetszik az ötlet, hagyd rá. Majd visszaadod neki azt a pénzt valahogy később, vagy más formában, vagy már vissza is adtad bőven 20 év alatt. Ebből ne csinálj ügyet.
13/19 anonim válasza:
Szerintem nem eppen okos dolog... 20 evesen mire gyujtson? Hat persze, hogy sajat lakasra vagy ha nem is sajatra de egy alberletre vagy akarmire, a lenyeg, hogy legyen tartaleka. Mire gondol az a lany? Hogy orokke egyutt lakik majd a szuleivel??? Vagy, kerdezo, ti fogtok elkoltozni? Es o orokli a lakast? Mert akkor mas a dolog.
14/19 A kérdező kommentje:
Szinte gondoltam, hogy lesz par emberke, aki nem birja szo nelkul hagyni hozzaszolasomat. Eloszor is nem ez volt a fo kerdesem.
Amikor ugy erzi, hogy el akar koltozni, elkoltozik, ezen van meg ideje agyalni. Es egy szoval nem mondtam azt, hogy semmi tartaleka.
Ezt a sajat lakasra gyujtes 20 evesen temat pedig itt fuggesszuk fol!
2015. aug. 1. 15:18
15/19 anonim válasza:
Nem engedném, jól jön majd neki az a pénz máskor. Ne az én lakásomra költsön, hanem a sajátjára gyűjtsön.
16/19 anonim válasza:
nem ebben a korban az életére költsae a pénz ne a padlora,
ne keljen már 20 évesen azon sopánkodni hogy mit szolnak mások nevetséges
17/19 anonim válasza:
Sajnos ilyen világot élünk. Sokunk aki dolgozik arra nincs pénze, hogy kifesse a lakást, nem hogy elmenjen nyaralni. Az én gyerekem a 8.-os ballagási pénzéből már íróasztal vett székkel, mert arra volt szüksége. 18 éves korától a suli mellett dolgozott, mert olyan igényei voltak, ami nem engedhettünk meg sajnos. Lediplomázott, a mai napig nagyon szorgalmas, Pesten él. 24 évesen lakásra gyűjt, én meg büszke vagyok rá! Nem tudom finanszírozni az albérletét, de nem tudnám elnézni, hogy Ő parkettázza le a folyosónkat. Valahogy oldjátok meg. Nem olyan drága a laminált padló. Ha minden áron ragaszkodik hozzá, akkor fizessétek ki neki ha lehetőségetek lesz rá.
18/19 anonim válasza:
Nem engedném, mert csúnyának találom a laminált padlót. Ha rossz állapotban van a régi, akkor felújítanám, de tönkre biztosan nem tenném.
19/19 anonim válasza:
#18: vannak nagyon szép lamináltak is, meg undorítóak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!