Anyám miért ilyen lehetetlen?
Érdekes, pedig palacsintát nem igazán szeretnek csinálni az emberek, mert hosszadalmas.
Én mennék hozzátok enni.
Te se lehetsz kevesbe lehetetlen, laszik, kire utottel :D
"Közben meg éhezek, mert más kaját meg nem akar csinálni." - mert a ket szep kis kezed lerohadna, ha magadnak keszitenel barmit? Ha nem szereted, amit foz, csinalj te kajat, egyszeru a keplet.
Azt, ha beszologat, meg rovidre lehet zarni azzal, hogy 'En szoltam, hogy nem kerek, igy csinaltam/ettem mast, koszi.' Vagy megtanulja, vagy nem. Ha nem, elengeded a fuled mellett, ennyi.
11 evesen lazan neki tudsz allni konnyebb eteleknek, nem te lennel az elso, aki megcsinalja.
Tojasrantotta, szendvics, konnyebb sultek, rozst megfozni se nagy tudomany, tesztas dolgokat is nagyon konnyu csinalni.
Tudod, ha az ember akar valamit, akkor megoldast keres, nem kifogast. De persze konnyebb ulni es masokat szidni, mint kezbe venni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!