Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák mit szólnátok ahhoz,...

Anyukák mit szólnátok ahhoz, ha a fiatok ezzel állna elétek?

Figyelt kérdés
Szép napot kívánok mindenkinek! Nos azzal kezdeném, hogy én egy 15 éves fiú vagyok. Szüleim elváltak és anyukámmal és 3 testvéremmel lakok. Apukámnál szeretnék lakni, de régebben mikor felhoztam ezt a témát anyukámnál, akkor Ő egyből azt mondta, hogy nem, mert apukám nem tudna gondoskodni rólam, mert egész nap dolgozik, de szeritem elég nagy vagyok már, hogy reggelit vagy valamit összeüsek magamnak. Mellesleg azt tudni kell, hogy a gyermektartásból élünk kb (60 ezer forint)+még egyéb juttatások. Apukámat megcsalta anyukám (amit nagyon szánalmasnak tartok, mert előtte jó életünk volt), csak azért, hogy egy 60 valahány éves csávóval legyen együtt anyukám (aki mellesleg 39 éves, szóval az apukája lehetne), de viszont nekem azt mondják, hogy a csávóka 50 éves (de azt nem tudják, hogy régebben megnéztem a személyi igazolványát). Apukám ezek után nagyon pikkel anyukámra, amit meg is értek, és apukám szerint csak azért nem engedi, hogy vele éljek, mert másképp nem tudna megélni és eltartani a többi testvéremet és az amit mond anyukám, hogy nem tudna eltartani az csak mellébeszélés. Nos igen kicsit elkanyarodtam a lényegtől, de annyit szeretnék kérdezni, hogy ha szemtől-szembe megmondanám anyukámnak, hogy én apukámnál akarok és nem akarok vitát, akkor ti hogyan reagálnátok rá? Úgy tudom van döntési lehetőségem és a fiú gyermekeket nagyobb eséllyel helyezik át az apukához, mint a lányokat. Viszont lehet, hogy felmerül a kérdés, hogy miért nem jó ott ahol vagyok. Nos erre pár mondatot szánnék. Apukámra jobban feltekintek és példaképem. Másrészt anyukám korlátoz sok mindenben pl.: naponta 2 órát gépezhetek, és előfordul olyan is, hogy megvádol azzal, hogy többet gépeztem a kelleténél. Még ott van az a dolog, hogy "anya kérlek szépen nem tudnál adni egy kis pénzt, mert haverokkal mennénk moziba vagy valahova" erre jön mindig az a mondat, hogy "ott van apád kérjél tőle" (de persze nem tudna eltartani). Nos köszönöm szépen, aki elolvasta és sajnálom, ha nem összefüggő az egész, csak gyorsan leírtam azt ami az eszembe jutott. A válaszokat előre köszönöm!

2015. júl. 29. 20:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nézd, anyukáddal voltál 15 évig, most lehetsz 3-at apukádnál is.

Úgy gondolom hogy ő is ugyanolyan szülő, mint az anya.

Normális ha a gyerek a másik szülőjével is szeretne időt tölteni, főleg,ha az a példaképe.

2015. júl. 29. 22:36
 12/13 anonim ***** válasza:

ja mert apád a szenyesedet akarja mosni meg majd hagya hogy elhülyüj a gép elött,

sőt majd töm pénzel

életképtelen álmodozó hálatlan kis pö' vagy

2015. júl. 30. 00:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem látsz bele a szüleid életébe, nem tudhatod miért csalta meg anyád apádat...lehet nem volt meg közöttük a szeretet ami kelett volna.

Persze, mehetsz bíroságra is, közöld, hogy anyád csak 2 órát enged gépezni és nem mindig ad pézt mozira...nyomos indok, tényleg!

Képzeld, 25 éve dolgozom, de mégsem telik nekem sem sűrün mozira...hát ilyen az élet!

Persze, apád egész nep nincs otthon, azt csinálhatnál amit csak szeretnél, királ életed lenne...Gondolom, akkor főznél, mosnál is magadra, már amikor ráész a gép mellől felállni.

Indokaid szánalmasak!!!

2015. júl. 30. 03:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!