Anyukák mit szólnátok ahhoz, ha a fiatok ezzel állna elétek?
1. Anyukád felrúgta a jólmünködő családi életeteket hogy egy 60 éves férfi dugja.
2. Anyukád benned a gyerektartás összegét látja
3. Korlátozz ok nélkül
4. Nem enged apáddal élni mondva csinált okokkal.
Irány a Gyámügy!
Én nem foglalkoznék avval mit fog csinálni anyám, nem érdemli meg hogy foglakozzak vele ezek utan.
őő kezdjük azzal, mit tudod te hogy apád milyen volt anyukáddal(szerette e és ha igen azt éreztette is e vele stb.) persze előbb kell válni aztán kedvest keresni. Ami a gépezést illeti olyan piti ügy miatt akarsz szülőt váltani, hogy nevetnem kell.
Brühühü anyuci nem hagy gépezni és nem ad zsebpénzt, komolyan mintha egy 10 évessel beszélnék.
Azért mennél apukádhoz, mert ő alig van otthon ,így gépezhetnél akkor amikor csak akarnál, de a lelkiimereted azt súgja, hogy lehet, hogy anyukád megbántódna.
Nos,Én megbántódnék, mert azt làtnám, hogy a fiam, akit szültem,felneveltem ok nélkül elmegy, már nem kellek neki,mint anya, mert tud magának csinálni reggelit,ki tudja venni a hűtőből a kaját és unja a képem meg a szabályaimat.
2 órát hagy gépezni, azért mert így látja jónak, nem azért mert nem szeret, és gondolom, ha több pénze lenne akkor könnyebben adna pénzt mozira is.
Az életben nem mindig az az út jó,ami könnyebben járható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!