Mi lenne a reakció?
Figyelt kérdés
Azon monfondírozok, hogy akiket a szüleik eldobtak maguktól, hogy reagálnának, ha egyszer csak a szülő felbukkana és a gyermeke segétségét kéri. Nagyon sok ilyen esetet hallottam és nekem valahogy nem fér a fejembe, hogy ha valaki elbobja a gyerekét, nem pofátlanság utána tőle segítséget kérni? Itt nem azokra gondolok, akiknek muszáj volt lemondani a gyerekükől.2015. júl. 29. 12:00
1/5 acelsziv válasza:
Az ilyen szülő ne várjon sok jót.
2/5 anonim válasza:
Nálunk hasonló volt. Szüleim elváltak. Amíg együtt voltak, akkor sem foglalkozott velünk apánk sose, nem is volt szinte sose otthon, mindig ivott. Ha otthon volt, balhézott.
Mikor elváltak, nem keresett minket sose. Amikor már nagyobbak lettünk, próbáltuk keresni, felvenni vele a kapcsolatot, de nem igazán érdekeltük, úgyhogy inkább nem erőltettük.
Aztán amikor elkezdtem dolgozni, akkor megjelent, hogy hallotta, hogy már dolgozom és adjak neki pénzt!
Nem adtam. Aztán kiakadt, hogy a gyereknek az a dolga, hogy gondoskodjon a szüleiről. Mondtam neki, hogy majd anyukámról gondoskodom, ha rászorul, mert ő nevelt fel.
3/5 anonim válasza:
Apámat nem ismerem. Kb fél éves voltam, mikor utoljára látott. Ha egyszer feltűnne és segítséget kérne, biztos, hogy közölném vele, hogy ha ő nem foglalkozott velem 18-20 vagy még több évig, akkor ne várjon tőlem semmit.
4/5 anonim válasza:
Az a szülő aki nem tesz semmit a gyerekéért nem érdemel semmi jót.
5/5 anonim válasza:
Viszonylag magasról, nagyjából hígan, spirális alakban fosnám torkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!