Csak szerintem van azért ennyi joga a szülőnek a gyermekével kapcsolatban még 18 fölött is?
1. Szerintem amíg otthon él, azért a szülőnek joga van tudni, még ennyi idős korban is, hogy hol van a gyerek, meg mikor jön, nem szívózásból, aggódásból!
2. Ezt kérdezném! Szerintetek joguk van bele szólni, hogy hány évessel jöhet össze maximum a gyerek ? pl ha 8 évvel idősebb még oké, de ne 20-40 évvel legyen idősebb, ráadásúl csak szexre, azért csak nem azért lett felnevelve. ??
22 évesen otthon laktam, eljarkaltam otthonról, volt 35 éves pasim, sőt még repülőgépre is felszalltam, úgy hogy el sem mondtam anyameknak, mert jött volna a papolás. .már rohadtul untam, hogy elmultam 18 és még mindig nem szállnak le rólam! Már dolgoztam is, nem az ő penzukbol szórakoztam.
Azóta rajottem, mennyi hulyeseget csináltam tök feleslegesen. Ma már heti szinten hívom a szüleimet, elmegyek órákig beszélgetünk. Tudom nekik sem volt könnyű, hogy kezelhetetlenné válik egy gyerek, s én csak arra kérlek sose Légy vele utálatos! Mikor visszagondolok arra a rengeteg tiltasra és smsre mindig csak az jut eszembe, hogy aggódtak, hiszen a szüleim. Te is Légy megerto, és szeresd ugyanúgy ahogy eddig és hálás lesz neked egy napon.
Én pont az ilyen "jogom van hozzá...", " csak aggódok...", "ez a hála amiért felneveltelek" jellegű dolgok miatt költöztem apámtól az ország másik végébe.
A lányodnak egy nagyon fontos jogát csorbítod: joga van elkövetni a saját hibáit, hogy tanulhasson belőle. Felnőtt, engedd el a kezét, mielőtt betelik nála a pohár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!