Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem van azért...

Csak szerintem van azért ennyi joga a szülőnek a gyermekével kapcsolatban még 18 fölött is?

Figyelt kérdés

1. Szerintem amíg otthon él, azért a szülőnek joga van tudni, még ennyi idős korban is, hogy hol van a gyerek, meg mikor jön, nem szívózásból, aggódásból!

2. Ezt kérdezném! Szerintetek joguk van bele szólni, hogy hány évessel jöhet össze maximum a gyerek ? pl ha 8 évvel idősebb még oké, de ne 20-40 évvel legyen idősebb, ráadásúl csak szexre, azért csak nem azért lett felnevelve. ??

2015. júl. 28. 22:10
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

22 évesen otthon laktam, eljarkaltam otthonról, volt 35 éves pasim, sőt még repülőgépre is felszalltam, úgy hogy el sem mondtam anyameknak, mert jött volna a papolás. .már rohadtul untam, hogy elmultam 18 és még mindig nem szállnak le rólam! Már dolgoztam is, nem az ő penzukbol szórakoztam.

Azóta rajottem, mennyi hulyeseget csináltam tök feleslegesen. Ma már heti szinten hívom a szüleimet, elmegyek órákig beszélgetünk. Tudom nekik sem volt könnyű, hogy kezelhetetlenné válik egy gyerek, s én csak arra kérlek sose Légy vele utálatos! Mikor visszagondolok arra a rengeteg tiltasra és smsre mindig csak az jut eszembe, hogy aggódtak, hiszen a szüleim. Te is Légy megerto, és szeresd ugyanúgy ahogy eddig és hálás lesz neked egy napon.

2015. júl. 30. 10:46
 32/36 A kérdező kommentje:
De nem azért mondták ők hogy ezeket, mert nem engednének sehová, csak netán mondjuk hívja őket a rendőrség hogy a lányuk meghalt egy repülő balesetben, erre azok meg mondják hogy tévedés, mert ő a könyvtárban van, aztán meg koppanak tényleg! Én nem tiltanám ilyenektől, sőt! Örülnék is, hogy van lehetősége repülni, e azért ne titokban legyen pasija, hanem hozza el meginni egy kávét, hogy tudjam kire bízom!
2015. júl. 30. 11:05
 33/36 anonim ***** válasza:
Egy 20 éves nem tudja kúrogatni aztán a markába röhögve lelépni mi?
2015. aug. 6. 15:24
 34/36 anonim ***** válasza:
48%
#33 azért a jóval idősebb pasiknál (meg csajoknál is mielőtt valaki szexistának kiált ki) ez az arány kicsit magasabb.
2015. aug. 7. 16:33
 35/36 A kérdező kommentje:
Inkább ewgy egykorú, mint egy 60 éves majom.
2015. aug. 8. 08:49
 36/36 anonim ***** válasza:

Én pont az ilyen "jogom van hozzá...", " csak aggódok...", "ez a hála amiért felneveltelek" jellegű dolgok miatt költöztem apámtól az ország másik végébe.

A lányodnak egy nagyon fontos jogát csorbítod: joga van elkövetni a saját hibáit, hogy tanulhasson belőle. Felnőtt, engedd el a kezét, mielőtt betelik nála a pohár.

2017. szept. 13. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!