Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg "bunkóság" ha itthon...

Tényleg "bunkóság" ha itthon a saját kertünkben a barátom pulcsijában vagy pólójában vagyok?

Figyelt kérdés
Anya szerint bunkó szokás... De nem ünnepségre megyek így, csak itthon vagyok így, mert tök jó a párom ruháit felvenni. Amúgy normálisan öltözök.... Mi baja ezzel? Tényleg rossz dolog?
2015. júl. 27. 20:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek #10-zel, ez a tipikus "kössünk bele még az élőfába is" mentalitás. Már bocsánat.

Az pedig, hogy a barátod ruháját veszed fel, inkább aranyos szokás, de semmiképp nem bunkó. Otthon meg mindenki abban mászkál, amiben szeretne.

2015. júl. 27. 21:06
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ha egy pasi pólójában, pulcsijában vagy, a pólójában vagy, az trófea.

Igazából egy dicsekvés, hogy a pasi a tiéd."

Baromira nem. Inkább az egymáshoz tartozást és a kötődést jelzi.

2015. júl. 27. 21:07
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
Igen, hát egyszer elfogynak az ötletek...
2015. júl. 27. 21:08
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
Trófea? Nekem a pasim adta rám, mert szerinte cuki vagyok benne.
2015. júl. 27. 21:09
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze van hozzá, hogy miben vagy? Egyesek tényleg mindenben problémát keresnek.
2015. júl. 27. 21:20
 16/23 anonim válasza:
100%
Miért lenne az,ha önként adja neked a ruháit akkor nyilván nincs vele semmi problémája
2015. júl. 27. 21:25
 17/23 anonim ***** válasza:
62%
szerintem nem bunkóság, de én anya előtt tuti nem a barátom cuccaiban mutatoznék.
2015. júl. 27. 21:33
 18/23 anonim ***** válasza:
81%
Gyerekkorom óta XXL-es férfipólókban alszom, amiket direkt hálóingnek vettem.
2015. júl. 27. 21:47
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Korábban már írtam, de még megjegyzem, hogy ha ez az egyik legnagyobb hibája a kérdezőnek, akkor ritka kiváló ember...

Most komolyan, mindannyiunknak van ilyen-olyan furcsasága, hibája, miegymás, erre egy ilyen merőben ártatlan dologba köt bele valaki, mert ő nem így csinálná?

2015. júl. 27. 22:47
 20/23 anonim ***** válasza:
70%

Valószínűleg az a baja, hogy fiatalnak tart egy felnőtt kapcsolathoz - mindegy hány éves vagy. Más dolog, hogy valahol tudja, hogy már nem vagy kislány és megtörténtek a nagy dolgok is. De más, amikor ezt mindenki orra alá dörgölöd azzal, hogy a pasi ruháit hordod. Ez tényleg olyan trófea dolog. Más kérdés, hogy inkább ő jelöli meg a ruháival a "területét" vagyis téged. Szóval anyukád szemét valószínűleg ezért szúrja a dolog, meg vannak emberek, akik szeretnek otthon is vállalható kinézetet prezentálni. :D

Nem rossz dolog, ne csinálj belőle hatalmas problémát, bár lehet egyszerűbb kerülni a konfliktust. Otthonra meg a kertbe viseld a saját ruháid. A barátod cuccait meg vedd fel a saját szobádban, alváshoz vagy ha elköltöztél otthonról. Vagy vállald a veszekedést és a megjegyzéseket.

2015. júl. 28. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!