Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Búnkósag ha nem megyek ki...

Búnkósag ha nem megyek ki köszönni?

Figyelt kérdés
Apa nagy nő faló elég sűrűn váltogat. Ma felhozott egy nőt aki régen a kutyakozmetikusunk volt de hát annyi nőt láttam már körülötte hogy ha akarnám se tudnám őket megegyezni.Egyszer azt mondta nem kell bemutatnia őket és Hogy ne foglalkozzunk vele batyammal ha apa fel hoz valakit. Ma pedig be nyit apa a szobámba én meg egy száll törölközőben fekszem és megkérdezi Hogy :emlékszel a hölgyek? Vagyis Hogy menjek ki köszönni... Én rá vágtam hogy Nem. És most kicsit gyötör a bűntudat Hogy bunkó válaszoltam. De hát egy száll törölközőben fekszem azt ugorjak ki az előszobába? Kényelmetlen volt a helyzet de nem akartam megbántsam senkit
2015. júl. 11. 21:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Idegennek nem szokás köszönni
2015. júl. 11. 21:52
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Nem búnkóság és még csak bunkóság sem.
2015. júl. 11. 21:55
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem.
2015. júl. 11. 22:04
 4/15 anonim ***** válasza:
92%

Mire tanítanak mindig a szülők?

Hogy idegenekkel ne álljunk szóba!

Na! Ennyi!

2015. júl. 11. 22:11
 5/15 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem viszont bunkó voltál, cserébe pedig se írni, se fogalmazni nem tudsz...
2015. júl. 11. 22:12
 6/15 A kérdező kommentje:
Hmm. Utolsó. Mert neked mobilról még nem fordult elő hogy félre nyomták volna egy gombot, vagy az okostelefonok már kijavítanak eş más szavakat illesztenek be a szövegbe. Nagyokos. 😊
2015. júl. 11. 22:18
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

De aranyos vagy, hogy emiatt bűntudatod van :D Kis lelkiismeretes :D

Egyébként nem volt bunkóság, amúgyis törülközőben voltál :D a nő meg túléli

2015. júl. 11. 22:26
 8/15 anonim ***** válasza:
69%

Kedves Kérdező: de, igen, telefonról néha egész elképesztő dolgokat szoktam én is félrenyomni, főleg, amikor buszon, menet közben írok...

Néhány pllda, ami viszont SOHA nem fordul elő: "nő faló", "fel hoz", "be nyit" "egy száll", "rá vágtam"...

Szóval: nem a félreütések és a telefon általi szócserék miatt írtam, hogy rossz a helyesírásod. A szörnyű az az egészben, hogy neked fel sem tűnik, hogy mennyire nem tudsz írni...

2015. júl. 11. 22:30
 9/15 A kérdező kommentje:

Akkor folytatom és félre ne értsd nem vitázni akarok. Azok a szavak azért úgy alakulnak mert ha egybe írom őket,más szót tesz ki mint amit írni szeretnék

... Ezért inkább külön írom mert felidegesit

2015. júl. 11. 22:34
 10/15 anonim ***** válasza:
77%
az az érdekes hogy ugyanazt írtam mint a 4. és én 0%-ot kaptam,ő meg 100%-ot,ezt meg tudja valaki magyarázni?
2015. júl. 11. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!