Búnkósag ha nem megyek ki köszönni?
8-as válaszoló, meg kell, hogy védjem a kérdezőt. Ezek a nyomorult telefonok tényleg össze vissza irkálnak mindenféle baromságot. Egy barátnőmmel csak facebook-on tudom tartani a kapcsolatot, ahova ő általában telefonról ír. Elég gyakori, hogy az 1-2 mondatos válaszait hosszú percekig bámulom azon morfondírozva, hogy vajon mire gondolhatott a költő. Vagyis inkább a "költő" telefonja...
Kérdező, egyáltalán nem voltál bunkó. Nem ismered a nőt, minek rohannál ki félpucéran köszönni? Neked is kellemetlen lenne, és a nőnek is.
Hali!
Csak annyit akartam hogy a telefonok tényleg önállò életre kelnek!
Pl ez ami velem történt meg:
Haverom kérdezi: Mizu?
Erre én: Fejsze az ágyban!
Haverom: Mivan? Te fejszével alszol az ágyadban?
Én csajokat szoktan az ágyamba vinni nem fejszét!
Na mind1 nem vagyunk 1formák!
Erre én: Jaaaa!?!?! Bocs az a hülye telefon félreír!
Hejesbítve: FEKSZEK az ágyban!
"Hejesbítve"
Ez is a telefonod volt ugye? :-D
Kérdező:
Nem voltál bunkó. Egy szál törülközőben anyámnak sem megyek ki köszönni :-D
Nem voltál bunkó. Ha valami rokon vagy ezer éve ismert családi barát érkezik akkor illik köszönni (természetesen azután, hogy magadra vettél valamilyen ruhát)
De a nem komoly barátnők kedvéért nem kell kimászkálni. Főleg, hogy apád is mondta, hogy nem kell velük foglalkozni.
A sztoriból nem világos, hogy mikor kellett volna köszönnöd: jöttek épp, mentek volna, vagy csak beugrottak egy percre?
Merugye... ha jöttek épp, akkor marhára ráértél volna magadra húzni valamit, azt' arra sündörögni és köszönni.
Ha mentek, akkor ha jöttükben nem kellett, akkor mentükben sem gond.
Ha csak beugrottak, akkor.. hát, akkor mindegy.
Nagy dolog! Legközelebb majd köszönsz neki, ha annyira fontos.
Más.
Ha valaki tud helyesen írni, az sokkal überebb dolog, mint a T9, vagy a helyesírás-ellenőrző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!