Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu nem tudja elfogadni! Mi...

Anyu nem tudja elfogadni! Mi lenne a megoldas?

Figyelt kérdés
Leszbikus vagyok, nem regen elmondtam edesanyamnak a tenyeket, nem volt tul elfogado,par napra ra azt mondta vagy befejezem ezt v ongyilkos lesz. Eleg ideges termeszetu,sok dolog tortent az eleteben ami megviselte es sajnalom,h en is csak egy problema vagyok, vagyis az,h a noket szeretem. Mivel eleg instabil a lelki allapota komolyan felek attol,h meg is tenné... Egyutt lakunk ami neheziti a helyzetet,az anyagiak miatt nem tudok elkoltozni de ugy erzem ha megtehetnem sem az lenne a megoldas,a menekules de ez igy semmikepp sem jo! Ti mit tennetek? Elnetek ferfivel anyatok miatt es lennetek boldogtalanok? Vagy harcoljak es vallaljak kockazatot azzal,h elveszitem valamilyen formaban,ha nem is teljesen de lelkileg biztosan? Egyebkent parom is van egy eve es szornyu,h igy kell vele lennem,titokban
2015. júl. 27. 13:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
2%
'Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést'
2015. júl. 27. 14:43
 22/24 anonim ***** válasza:
30%

#9: "Felfordul az ember tőletek."

Tedd azt!

2015. júl. 27. 14:43
 23/24 anonim ***** válasza:

Anyud fura én nem itélnélek el!Amugy had vigyen orvoshor és ha kérdeznek említsd a viselkedését.Megváltozni meg nem tudsz.

És akik undorodnak a melegektől Amerikában megengedett a homoszexuálisok,lezbikosok házasodása.

2015. júl. 27. 16:02
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a segítséget! Nem tudom, hogy fog alakulni a dolog, csak remélni tudom, hogy egyszer elfogadja és nem lesz semmi negatív következménye, ha lesz is akkor pedig minimális!
2015. júl. 27. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!