Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu nem tudja elfogadni! Mi...

Anyu nem tudja elfogadni! Mi lenne a megoldas?

Figyelt kérdés
Leszbikus vagyok, nem regen elmondtam edesanyamnak a tenyeket, nem volt tul elfogado,par napra ra azt mondta vagy befejezem ezt v ongyilkos lesz. Eleg ideges termeszetu,sok dolog tortent az eleteben ami megviselte es sajnalom,h en is csak egy problema vagyok, vagyis az,h a noket szeretem. Mivel eleg instabil a lelki allapota komolyan felek attol,h meg is tenné... Egyutt lakunk ami neheziti a helyzetet,az anyagiak miatt nem tudok elkoltozni de ugy erzem ha megtehetnem sem az lenne a megoldas,a menekules de ez igy semmikepp sem jo! Ti mit tennetek? Elnetek ferfivel anyatok miatt es lennetek boldogtalanok? Vagy harcoljak es vallaljak kockazatot azzal,h elveszitem valamilyen formaban,ha nem is teljesen de lelkileg biztosan? Egyebkent parom is van egy eve es szornyu,h igy kell vele lennem,titokban
2015. júl. 27. 13:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
38%

Én sosem lennék annyira önző, hogy a saját (ódivatú) elveim miatt nyomorítsam meg a gyermekem életét...

Amúgy ha már a homoszexualitás bűn, akkor az öngyilkosság nem az?

2015. júl. 27. 13:32
 2/24 anonim ***** válasza:
71%
Érzelmileg zsarol, aminek semmi értelme. Vagy, aki vagy. Örülhetne, hogy elmondtad neki. Nem vagy probléma, csak ő gyárt belőled azt. Aki ilyesmivel fenyegetőzik, annak kezelés kell. Ettől neked még nem kell olyan emberrel élned, akihez nem vonzódsz, ne legyél mártír, sem áldozat. Kizárt dolog, hogy csak azért, mert anyám nem tud úgy elfogadni, ahogy vagyok, azért egy életen át boldogtalan lennék, ráadásul kihasználnék egy másik ártatlan embert is. Anyukádnak egyetlen dolga van, megemészteni, hogy az élet nem úgy alakult, ahogy ő eltervezte. Kemény dolog, de az ő csalódottsága és keserűsége NEM A TE FELELŐSSÉGED! N31
2015. júl. 27. 13:33
 3/24 anonim ***** válasza:
Hát, én sem tudnék egykönnyen beletörődni, de az én gyerekem, el kell fogadnom, és ugyanúgy szeretnem. Nincs rá esély, hogy megnyugszik??
2015. júl. 27. 13:43
 4/24 A kérdező kommentje:
A kérdésben félreérthető volt a párom rész. Ő nő és boldog vagyok vele, csak titokban kell, hogy azok legyünk ami így csak "fél" boldogság...
2015. júl. 27. 13:43
 5/24 anonim válasza:

Azzal fenyeget hogy öngyilkos lesz? Aki így zsarolja a lányát érzelmileg annak orvosra van szüksége. Egy anyának az a dolga hogy támogassa a gyerekét, még ha nehéz is neki elfogadni, ez azt alapjába véve egyáltalán nem katasztrofális dolgot..

A helyedben próbálkoznék még azzal hogy beszélek anyukáddal, talán a barátnőddel együtt, látná legalább hogy te vele vagy boldog, nem is olyan szörnyű a lány stb..

Anyukád lehet inkább attól tart, hogy nem leszel már ott vele. Egyébként ti ketten laktok együtt?

Ha tényleg beszélsz vele,légy vele megértő, mondd meg neki mennyire szereted... Remélem megenyhül. Sok sikert!!!

2015. júl. 27. 13:46
 6/24 A kérdező kommentje:
Igen, ketten! A baj, hogy nem hogy enyhűlt volna hanem ezt a drasztikus kijelentést pár napra rá jelentette ki, mikor már azt hittem emészti és kezd megnyugodni...Aztán tessék, szerintem egyre inkább forr és azon gondolkodik mit tegyen ellene, h ne így legyen...Természetesen nem hagyta ki az elvisz orvoshoz témakört sem...
2015. júl. 27. 13:50
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Vigyen nyugodtan, nincs veled semmi baj. És ha már ott vagytok, őt is megvizsgálhatnák.
2015. júl. 27. 14:05
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Ingyen letölthető a Meleg a gyerekem c. könyv. Tanácstalan szülőknek tökéletes olvasmány.

Esetleg add oda neki, hogy olvassa el.

Akkor békénhagy majd azzal, hogy hogyan szoktasson le, neveljen át, vagy zsaroljon meg, hogy "leszokj". Legalább a miértekre választ kap majd. Ha el nem is fogadja, legalább egy esély, hogy keresztbe nem tesz neked.

2015. júl. 27. 14:08
 9/24 anonim ***** válasza:
11%
Egy szülőnek a legnagyobb tragédia ha elveszti a gyermekét. Utána a második tragédia ha megtudja hogy a gyereke a saját neméhez vonzódik. Mert így se unoka se normális család se semmi. Mert egy szülőnek az lenne a legnagyobb öröm , boldogság ha kezébe veheti az UNOKÁT. Neki ez így csak a szégyen a megalázás, megaláztatás. Ezt egy normális beállítottságú ember nem tudja megérteni, elfogadni. Mert nem ez az élet rendje. Arra nem gondolsz, nem gondolnak ezek hogy ezzel sértik , megalázzák azt aki normálisan él , viselkedik, gondolkodik. Szégyen ez az egész amit ráerőltetnek, vagy ráakarnak erőltetni másokra. Még BÜSZKÉK is magukra !!!! Felfordul az ember tőletek.
2015. júl. 27. 14:15
 10/24 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó: mélységesen elszomorít, amikor egy ember képes így nyilatkozni. Az érzelmi intelligencia teljes hiánya, amit ez mutat. ŐSzintén szánlak. N31
2015. júl. 27. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!