Leszbikus vagyok, nem regen elmondtam edesanyamnak a tenyeket, nem volt tul elfogado,par napra ra azt mondta vagy befejezem ezt v ongyilkos lesz. Eleg ideges termeszetu,sok dolog tortent az eleteben ami megviselte es sajnalom,h en is csak egy problema vagyok, vagyis az,h a noket szeretem. Mivel eleg instabil a lelki allapota komolyan felek attol,h meg is tenné... Egyutt lakunk ami neheziti a helyzetet,az anyagiak miatt nem tudok elkoltozni de ugy erzem ha megtehetnem sem az lenne a megoldas,a menekules de ez igy semmikepp sem jo! Ti mit tennetek? Elnetek ferfivel anyatok miatt es lennetek boldogtalanok? Vagy harcoljak es vallaljak kockazatot azzal,h elveszitem valamilyen formaban,ha nem is teljesen de lelkileg biztosan? Egyebkent parom is van egy eve es szornyu,h igy kell vele lennem,titokban
Hidd el nekem lenne a legjobb ha nem ilyen lennék! Nem direkt csinálom, egyszerűen így vagyok boldog, nem eröltetek semmit, rám akarják azt ami NEM vagyok! Lehet, h szégyen, megaláztatás, ha így gondolod hát legyen, egyet értek vele, hogy nem könnyű ezt megemészteni, de hidd el nekem sem az, ha választhatnék én sem az voltnék aki vagyok, hanem egy normális életet élő lány, DE nem vagyok az! Nem tehetek róla és büszke sem vagyok rá elhiheted csak olyan életet sem akarok ahol mindenkinek megfelelek csak saját magamnak sem!
2015. júl. 27. 14:19
13/24 anonim válasza:
Anyád beteg, és szánalmas, hogy öngyilkossággal fenyegetőzik.
Legközelebb,ha bármi gyanúsat észlelsz nála,mond, hogy ráhívod a mentőket.
2015. júl. 27. 14:20
14/24 anonim válasza:
Ne feledd: egy normális életet élő lány vagy! Az, hogy néhány homofób lelkifurdalást akar benned kelteni, ne vedd figyelembe! Legyen az akár anyád, akár ez a mélyre pontozott idióta itt névtelenül.
2015. júl. 27. 14:20
15/24 anonim válasza:
Utolsó, szülő vagyok, heteró. Van egy meleg gyerekem. Egyáltalán nem ért tragédiaként, pedig nekem sem lesz unokám. Dönteni kell, hogy a már hosszú ideje veled élő gyermeked fogadod el és szereted, vagy mániákusan kapálódzol egy meg nem születettért.
Kérdező, szerintem is hagyd, hogy elvigyen orvoshoz, akinek elmondhatod anyukád viselkedését. Az emberek a szakemberekre jobban hallgatnak. Kitartást!
2015. júl. 27. 14:22
16/24 anonim válasza:
Bocsánat, már rég nem utolsó...
2015. júl. 27. 14:22
17/24 No.01 válasza:
En kitagadnam, ha a gyerekemrol kiderul, h meleg. Elobb hagyom a szomszedra a vagyonomat, mint egy homokosra...
2015. júl. 27. 14:23
18/24 anonim válasza:
eszem megáll
Kérdezném azokat akik elítélik a melegeket, tudnátok nekem egy rendes okot mondani hogy ez tényleg egy egetrengető bűn, azon kívűl hogy " fújj, ez egy nem normális dolog, amúgy 10 éves vagyok és még az őskorban élek"
MIÉÉÉÉÉÉÉRT, VALAKI MAGYARÁZZA MÁR EL
2015. júl. 27. 14:30
19/24 anonim válasza:
No. 01.
Nem kéne tőled egy vas sem, pedig nem vagyok meleg. Egy dolognak örülök, hogy mi nem vagyunk rokonok.
2015. júl. 27. 14:32
20/24 A kérdező kommentje:
Néha úgy érzem, hogy ez az egész néhány ember szemében akkora bűn mintha embert ölnénk! Azokra nem néznek úgy mint "ránk"! Miközben nem ártunk senkinek, nem vesszük el a pénzüket és a szájukból ki a kaját és még sorolhatnám! Én feltünésmentesen csinálom, nem pukkasztom a polgárokat mint mások csak élni szeretnék, feltünésmentesen, szerényen DE úgy ahogyan azt én szeretném és akivel szeretném!! Ennyi az egész! Azt hiszem ezt a btk. sem tiltja! Vagy igen?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!