Szülők, őszintén! Melyiket fogadnátok el nehezebben?
Ha a lányotok a párjaként mutatna be
1. egy züllött, rossz külsejű, rossz természetű fiút
vagy
2. egy kedves, szolid, aranyos lányt.
normális apa minával egy lány később ki tud alakítani harmonikus párkapcsolatot
anélkül mindenki meg fogja találni..
1-et fogadnám nehezen. Értem, hogy ő dönt, de biztosan megpróbálnám lebeszélni róla.
A 2-t megérteném és elfogadnám.
Ostobák vagytok. És ha mondjuk fiatok lenne?
Tegyük fel adott:
1. csúnya lány akinek nehéz a természete és lelkileg terrorizálja.
2. Megértő szerető fiú aki imádja.
Kicsit undorító, akár nő akár férfi esetében beszélünk erről, ne csináljunk már az emberből homokost.
Engedd meg, hogy megjegyezzem: Nem túl korrekt a kérdés.
Ezzel a kérdéssel ki tudod csikarni az első választást sok olyan válaszolóból, akik a másodikat sem fogadnák el, csak az elsőtől jobban félnek. Tegyük fel, hogy egy politikai kampányhoz készítenél felmérést. A kérdésedre érkezett válaszok alapján büszkén lobogtathatnád ezt az eredményt: "az emberek nagy része belátja, hogy egy züllött barát rosszabb, mint egy azonos nemű pár, ebből is látszik, hogy a homoszexualitással nincs semmi baj"
Valós válaszokból kikövetkeztetett eredmény és mégsem a válaszadók véleményét tükrözi!!! (ezért utálom én a mindenféle közvélemény kutatást)
Mielőtt valaki félre értené: nem vagyok homofób, a kérdést kritizáltam, nem a leszbikusokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!