Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, őszintén! Melyiket...

Szülők, őszintén! Melyiket fogadnátok el nehezebben?

Figyelt kérdés

Ha a lányotok a párjaként mutatna be

1. egy züllött, rossz külsejű, rossz természetű fiút

vagy

2. egy kedves, szolid, aranyos lányt.

2015. júl. 26. 18:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
18%

normális apa minával egy lány később ki tud alakítani harmonikus párkapcsolatot

anélkül mindenki meg fogja találni..

2015. júl. 26. 22:24
 22/27 anonim ***** válasza:
87%
48% már az előző két provokáló válaszodra se ugrott senki, szóval nyugodtan elmehetsz aludni.
2015. júl. 26. 23:07
 23/27 anonim ***** válasza:
83%

1-et fogadnám nehezen. Értem, hogy ő dönt, de biztosan megpróbálnám lebeszélni róla.

A 2-t megérteném és elfogadnám.

2015. júl. 27. 09:31
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

Ostobák vagytok. És ha mondjuk fiatok lenne?

Tegyük fel adott:

1. csúnya lány akinek nehéz a természete és lelkileg terrorizálja.

2015. júl. 27. 11:25
 25/27 anonim ***** válasza:
10%

2. Megértő szerető fiú aki imádja.

Kicsit undorító, akár nő akár férfi esetében beszélünk erről, ne csináljunk már az emberből homokost.

2015. júl. 27. 11:26
 26/27 anonim ***** válasza:
62%
Engem nem érdekelne milyen nemű a gyermekem párja (kapásból kb. 6 homoszexuális barátom, ismerősöm van mindkét nemből) - de züllött, rossz természetű ne legyen.
2015. júl. 27. 13:17
 27/27 anonim ***** válasza:

Engedd meg, hogy megjegyezzem: Nem túl korrekt a kérdés.

Ezzel a kérdéssel ki tudod csikarni az első választást sok olyan válaszolóból, akik a másodikat sem fogadnák el, csak az elsőtől jobban félnek. Tegyük fel, hogy egy politikai kampányhoz készítenél felmérést. A kérdésedre érkezett válaszok alapján büszkén lobogtathatnád ezt az eredményt: "az emberek nagy része belátja, hogy egy züllött barát rosszabb, mint egy azonos nemű pár, ebből is látszik, hogy a homoszexualitással nincs semmi baj"

Valós válaszokból kikövetkeztetett eredmény és mégsem a válaszadók véleményét tükrözi!!! (ezért utálom én a mindenféle közvélemény kutatást)

Mielőtt valaki félre értené: nem vagyok homofób, a kérdést kritizáltam, nem a leszbikusokat.

2015. júl. 27. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!