Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem értem anyukámat! 20 éves...

Nem értem anyukámat! 20 éves vagyok és annyira félt, mint egy nem tudom mit. Még egyszer nem voltam egyetlen buliban, mert nem enged el. Nincs barátnőm, nincsenek barátaim. Ő ennyi évesen csavargott meg minden. Miért csinálja?

Figyelt kérdés

2015. júl. 24. 19:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem kell megkérdezned,hogy el-e mehetsz valahová,hisz felnőtt vagy.Elég ha mondod hogy "mentem buliba a haverokkal,majd jövök" és kész.
2015. júl. 24. 20:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, aztán vagy beengedik, vagy nem. Engem 7 előtt pl. soha nem engedtek be, így ha Pesten buliztam, és nem tudtam hová menni aludni, mászkálhattam fél éjszaka az utcán.
2015. júl. 24. 20:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt vagy. Ne nyavalyogj, hanem állj a sarkadra. Dolgozz, amit szeretnél (akár kamionsofőr, persze ehhez előbb le kell vizsgázni) vagy amit sikerül, és költözz el otthonról albérletbe. Ehhez sem kell engedélyt kérned. Aztán ha anyukád elkezd úgy kezelni, mint egy felnőttet, elgondolkodhatsz rajta, hogy esetleg visszaköltözöl, ha szeretnél. De csak azzal a feltétellel, hogy nem szól bele az életedbe, maximum javasolhat, kérhet.
2015. júl. 24. 21:32
 14/14 anonim ***** válasza:

#7 "Nézd, ez nem követendő példa, nem sarkallok senkit lázadásra a szülők ellen, de" - én viszont igen:)))

Kérdező, a szabadság nem sült galambként landol a szádban, azt ki kell harcolni... amióta világ a világ. Csak van, akinél könnyebb és van, akinél nehezebb...

2015. júl. 24. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!