Hogyan győzzem meg az anyukámat?
Soha nem enged meg nekem semmit, mindentől el vagyok tiltva. A barátaim is csak úgy jöhetnek el hozzánk, hogy ő is otthon van és a nappalinkban vagyunk.
Mit csináljak, hogy megengedjen dolgokat?
mert 13 évesen mekkora életet szeretnél? és ne másokhoz hasonlítsd magad, másoknak más szüleik vannak más szabályokkal, lehet, hogy rosszul esik, de időpazarlás ezen rágódni.
azért persze beszélhetsz vele, ajánld fel, hogy ha elenged pl valami szülinapi buliba valakihez, vagy ott alhatsz barátnőknél, akkor segítesz a házimunkában, vagy hasonló... ugyan ez az alkudozás nem stílusom, és anélkül is illene segíteni a szüleidnek, de legalább látná, hogy komolyan akarod, és áldozatot hoznál érte.
Így is majdnem mindent én csinálok ilyen háztartási dolgokat, takarítást, mosógépet, mosogatógépet én kezelem, csak a főzést nem, mert anyukám nem akarja, hogy elrontsam a kaját, meg a bevásárlást nem, mert nem enged le egyedül a boltba.
Azért elég rossz, hogy nem egednek el soha se, meg egy idő után azért nem fognak annyira barátkozni velem a többiek se, mert úgyse vagyok ott, akkor minek. :(
Értelek, akkor elnézést kérek a fenti kommentemért.
Anyukád valóban egy kicsit befeszült.
Megkérdezhetem, hogy apukáddal mi a helyzet? Elváltak a szüleid?
Kilenvedik vagyok. Most hogy visszaolvastam eléggé úgy tűnik mintha azt írnám hogy buliznia kéne egy 13 éves gyereknek. Erről szó sincs.
Próbálom az ilyen kamasz gyerekét babusgató anyákat megérteni és ha jobban belegondolunk tiszta hülyeség az egész. Egy 13 éves gyereket nem enged át a barátaihoz? Miért mégis mit csinálnának? Sokkal inkább kéne egy 17 éves gyereket félteni, hiszen jóval nagyobb esélyel megy át drogozni a haverokhoz mint egy 13 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!