Mennyire befolyásolja a kapcsolatotokat a fiatokkal (anyák elsősorban), ha ő 21 évesen 40 év fölötti HÁZAS nőt hoz haza, akivel szeretik is egymást már 3 éve?
Szerintem anyakomplexusa van, szerintem te hiányzol neki, ezért van idősebb nővel. Nem megrontani kellene a kapcsolatotokat, hanem erősíteni.
Nem kell az a nő, csinálhatnátok néha (pár havonta egyszer) kettesben egy igazi anya-fia partit, csak olyankor húzzon a férfi gumit is, nehogy... öhmm... besikerüljön, de mellette lehetne kapcsolata korabeli nővel is. :D Csak először hangzik kínosan.
Fiaim vannak, és piszok jól néznek ki.
Büszke vagyok rájuk (nem csak a külsejük miatt), de soha nem volt szexuális jellegű fantáziálásom velük kapcsolatban. Fel sem merült volna bennem, hogy ilyen létezhet, ha nem olvasom most itt a hozzászólásokat.
Az oké, hogy a cseperedő fiú szinte bárkit képes megkívánni, amíg tombolnak benne a hormonok. De ezt valóra is váltani nagyon beteg emberre vall, mindkét részről.
Lehet, hogy ez "divat", de nem érdekel, a műveltség fogalmába nekem nem tartozik bele, hogy minden beteg, perverz, idióta dologról tudni kell, ellenkezőleg: kifejezetten zavar, amikor információs szemetet borítanak rám nap mint nap.
# 18
Olvasd el még 1x a kérdést akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!