Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megtiltanátok az (egyetemista)...

Megtiltanátok az (egyetemista) fiatoknak, hogy az a lány legyen a barátnője, aki nektek nem jön be, mert csendes?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatba vannak(300 km), a fiatok minden héten megy le hozzá, látszik odáig van érte, szereti. Pár hónap után a lány is felmegy hozzátok, de csendes és csak akkor beszélt hozzátok, mikor kérdeztétek. Felmegy még 2x, de még mindig csak így beszélt hozzátok.

Ezután csak ezért megtiltanátok a fiatoknak, hogy ő legyen a barátnője, hiába szeretik egymást?

2015. júl. 21. 12:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

abszurd a feltevés is, felnőtt embernek nem szabhatja meg senki a párválasztási preferenciáját :D

egyébként nyilván nem tiltás volt nálunk, de pl. engem is évekig utált a párom családja, mert csendes vagyok. később kiderült, hogy nagyképűnek tartanak, pedig csak nem mertem megszólalni :D

2015. júl. 21. 15:13
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ti annyira f.státok a szót, hogy nem jutott szóhoz? Amúgy meg egy FELNŐTT embernek nem tilthatsz meg semmit.
2015. júl. 21. 15:22
 23/28 anonim ***** válasza:

Csak akkor, ha kemény drogos volna, vagy valami bűnszövetkezet tagja.

De azért, mert csendes?

Ráadásul az emberek alapvetően meg tudnak változni idővel.

2015. júl. 21. 15:28
 24/28 anonim ***** válasza:
Jobb lenne, ha be nem állna a szája? :D
2015. júl. 21. 15:40
 25/28 anonim ***** válasza:
Dehogy tiltanám! Ki vagyok én, hogy megtilthatnám?
2015. júl. 22. 12:38
 26/28 anonim válasza:

Pitiáner,abszolút száz százalékig logikától mentes ok miatt megtiltani egy felnőtt, önálló gondolkodással és magánélettel rendelkező férfinek,hogy azzal a nővel legyen akit szeret.

...seems legit.

2015. júl. 23. 03:36
 27/28 anonim ***** válasza:

Kaptam privátban egy kifejtést és a szakítás oka egyáltalán nem a szülői tiltás/beleszólás volt.

Csak belemagyarázták..

2015. júl. 23. 10:14
 28/28 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem is azért írtam ki, mert ez volt a szakítás oka, hanem mert kíváncsi voltam, hogy mások, hogy viszonyulnának a fia barátnőjéhez, aki csendes. Próbáltam és próbálok is változtatni magamon, hogy többet beszéljek, mert sok beszólás ér miatta. Ezért gondoltam rá esetleg, hogy a volt kapcsolatomban talán mondtak-e neki valamit vagy ha egy következő kapcsolatban is ilyen leszek a szüleivel, majd ott megmondják-e neki: "Biztos, hogy ez a lány kell neked?".
2015. júl. 23. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!