Megtiltanátok az (egyetemista) fiatoknak, hogy az a lány legyen a barátnője, aki nektek nem jön be, mert csendes?
Távkapcsolatba vannak(300 km), a fiatok minden héten megy le hozzá, látszik odáig van érte, szereti. Pár hónap után a lány is felmegy hozzátok, de csendes és csak akkor beszélt hozzátok, mikor kérdeztétek. Felmegy még 2x, de még mindig csak így beszélt hozzátok.
Ezután csak ezért megtiltanátok a fiatoknak, hogy ő legyen a barátnője, hiába szeretik egymást?
abszurd a feltevés is, felnőtt embernek nem szabhatja meg senki a párválasztási preferenciáját :D
egyébként nyilván nem tiltás volt nálunk, de pl. engem is évekig utált a párom családja, mert csendes vagyok. később kiderült, hogy nagyképűnek tartanak, pedig csak nem mertem megszólalni :D
Csak akkor, ha kemény drogos volna, vagy valami bűnszövetkezet tagja.
De azért, mert csendes?
Ráadásul az emberek alapvetően meg tudnak változni idővel.
Pitiáner,abszolút száz százalékig logikától mentes ok miatt megtiltani egy felnőtt, önálló gondolkodással és magánélettel rendelkező férfinek,hogy azzal a nővel legyen akit szeret.
...seems legit.
Kaptam privátban egy kifejtést és a szakítás oka egyáltalán nem a szülői tiltás/beleszólás volt.
Csak belemagyarázták..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!