Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megtiltanátok az (egyetemista)...

Megtiltanátok az (egyetemista) fiatoknak, hogy az a lány legyen a barátnője, aki nektek nem jön be, mert csendes?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatba vannak(300 km), a fiatok minden héten megy le hozzá, látszik odáig van érte, szereti. Pár hónap után a lány is felmegy hozzátok, de csendes és csak akkor beszélt hozzátok, mikor kérdeztétek. Felmegy még 2x, de még mindig csak így beszélt hozzátok.

Ezután csak ezért megtiltanátok a fiatoknak, hogy ő legyen a barátnője, hiába szeretik egymást?

2015. júl. 21. 12:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%
Ez milyen kérdés? Ki akarná, hogy a gyereke boldogtalan legyen...????
2015. júl. 21. 13:27
 12/28 anonim ***** válasza:
97%
11-es! Az a baj hogy sok szülő meg van arról győződve hogy sokkal jobban tudja mi a jó a FELNŐTT gyerekének mint maga a felnőtt férfi/nő! Amíg ilyenek vannak addig lesznek haragban lévő családok évek óta nem látott szülő/gyerek/unoka. A legrosszabb ha a pár tökéletes boldogságban éli az életét a szülők akkor is meg vannak győződve az igazukról a fiúk fejét elcsavarták ellenük fordították blabla. Pedig a legtöbb ilyen mögött az van hogy a szülők marták el maguktól a saját gyereküket! Nem akarták ők h bárki boldogtalan legyen csak annyit hogy nekik legyen igazuk! Igazuk se lett meg még boldogtalanná tették sajátmagukat!
2015. júl. 21. 13:37
 13/28 anonim ***** válasza:
91%

Még csak 2 éves a fiam, de ha majd eljön az ideje, akkor ő magának választ barátnőt, nem nekem. És nem is én neki.

Max véleményt nyilváníthatok, többet nem tehetek majd, amikor már felnőtt lesz. De akkor is megvan a kockázata, hogy ha kinyilvánítom a nem tettszésem, akkor esetleg a mi kapcsolatunk épülhet le idővel...

de én örülni fogok, ha csendes lány lesz, beszélek én eleget. 😊

2015. júl. 21. 13:37
 14/28 anonim ***** válasza:
90%

nem tilthatod meg neki mert nagykorú.

egyébként nem értem mi a baj, majd feloldódik.3szori alkalom még semmi

2015. júl. 21. 13:45
 15/28 anonim válasza:
97%
Most azért ellenzik a szülők a kapcsolatot, mert csendes a lány. Nyilván ha harsány lenne, akkor meg abba kötnének bele. Bár az én fiaim még kicsik, eszemben sem jutna megtiltani a kapcsolatot.
2015. júl. 21. 13:59
 16/28 anonim ***** válasza:
96%
Micsoda? Miért tiltanám meg? A barátnő nem cirkuszi majom a szülők szórakoztatására! Jézusom! Csendes. Na és? Ha hangos lenne az lenne a baj hogy ripacs!?
2015. júl. 21. 14:08
 17/28 anonim ***** válasza:
97%

Te a szülő vagy? Akkor nem vagy normális. Milyen alapon tiltanál meg bármit egy felnőtt embernek?

Te a fiú vagy? A szüleid miatt sajnállak.

Te a lány vagy? Anyós-após miatt sajnállak.

2015. júl. 21. 14:36
 18/28 anonim ***** válasza:
96%
Felnőtt fiam van, de sosem szóltam bele az éltébe, hogy kivel jár. Évekig élt együtt egy nővel, aki kihasználta, akkor sem szóltam bele. Magának kell megtapasztalni a jót és rosszat is, maximum tanácsot lehet adni, hogy miért nem látod jónak a kapcsolatot, de akkor is joga van a saját életéhez.
2015. júl. 21. 14:49
 19/28 anonim ***** válasza:
96%
Nem a szülőnek kell tetszenie a barátnak/barátnőnek. Nem a Trónok harcában vagy hasonlóban élünk.
2015. júl. 21. 15:01
 20/28 anonim ***** válasza:
91%

Az egy dolog, hogy a tiltás oka totál indokolatlan..

Az meg egy másik, hogy felnőtt emberként körberöhögném azt, aki nekem meg akar tiltani bármit is..még ha a szüleimről van szó, akkor is..

Ha egy drogos qrva lenne a srác barátnője, azt se tilthatnék meg.

A harmadik pedig, hogy eszembe nem jutna a felnőtt fiamat korlátozni a párkapcsolatában.. Az ő élete, felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy kivel szeretne lenni.

Mélységesen elítélem azt a szülőt, aki ezt teszi..pláne ha ennyire nevetséges az indoka. Isten óvjon az ilyen anyóstól/apóstól.

2015. júl. 21. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!