Megtiltanátok az (egyetemista) fiatoknak, hogy az a lány legyen a barátnője, aki nektek nem jön be, mert csendes?
Távkapcsolatba vannak(300 km), a fiatok minden héten megy le hozzá, látszik odáig van érte, szereti. Pár hónap után a lány is felmegy hozzátok, de csendes és csak akkor beszélt hozzátok, mikor kérdeztétek. Felmegy még 2x, de még mindig csak így beszélt hozzátok.
Ezután csak ezért megtiltanátok a fiatoknak, hogy ő legyen a barátnője, hiába szeretik egymást?
Még csak 2 éves a fiam, de ha majd eljön az ideje, akkor ő magának választ barátnőt, nem nekem. És nem is én neki.
Max véleményt nyilváníthatok, többet nem tehetek majd, amikor már felnőtt lesz. De akkor is megvan a kockázata, hogy ha kinyilvánítom a nem tettszésem, akkor esetleg a mi kapcsolatunk épülhet le idővel...
de én örülni fogok, ha csendes lány lesz, beszélek én eleget. 😊
nem tilthatod meg neki mert nagykorú.
egyébként nem értem mi a baj, majd feloldódik.3szori alkalom még semmi
Te a szülő vagy? Akkor nem vagy normális. Milyen alapon tiltanál meg bármit egy felnőtt embernek?
Te a fiú vagy? A szüleid miatt sajnállak.
Te a lány vagy? Anyós-após miatt sajnállak.
Az egy dolog, hogy a tiltás oka totál indokolatlan..
Az meg egy másik, hogy felnőtt emberként körberöhögném azt, aki nekem meg akar tiltani bármit is..még ha a szüleimről van szó, akkor is..
Ha egy drogos qrva lenne a srác barátnője, azt se tilthatnék meg.
A harmadik pedig, hogy eszembe nem jutna a felnőtt fiamat korlátozni a párkapcsolatában.. Az ő élete, felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy kivel szeretne lenni.
Mélységesen elítélem azt a szülőt, aki ezt teszi..pláne ha ennyire nevetséges az indoka. Isten óvjon az ilyen anyóstól/apóstól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!