Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális az anya reakciója az...

Normális az anya reakciója az alábbi helyzetben vagy túlreagálja? Ez azt jelenti, hogy nem bízik az apában?

Figyelt kérdés

A nyári szünetben az apa van otthon 1 hetet a 4 éves kislánnyal, anya dolgozik azon a héten. A gyerek leesik a fáról, eltörik a lába.

A nő csapot-papot otthagy a munkahelyén, rohan a kórházba.

Mi a véleményetek róla? Végül is az apa ott van, ugyanolyan szülő.

2015. júl. 20. 14:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
20 éves vagyok, már nem élek a szüleimmel, de biztos vagyok benne, hogy ha felhívnám őket, hogy eltörtem valamim és a kórházban vagyok, azonnal jönnének. Mindketten. Szerintem is normális reakció.
2015. júl. 20. 14:31
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
Ha a főnöke elengedi, miért ne menne?
2015. júl. 20. 14:39
 13/21 anonim ***** válasza:
93%

Mikor a kislányom sugárban hányt és maga alá piszkitott három évesen, majd elájult, és mentő vitt be minket a kórházba, a férjem előbb odaért mint a kocsi. (20km, abban a városban dolgozik)

Nem azért mert bennem nem bízott, hanem mert ugyanannyira a gyereke, mint nekem és ő is pont úgy szereti, félti, aggódik.

2015. júl. 20. 14:40
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Normális, fontos neki a gyereke.
2015. júl. 20. 14:40
 15/21 anonim ***** válasza:
82%

Teljes mértékben normális. Az lenne szokatlan, ha nem ezt tenné egy anya.

Te ki vagy a történetben?

2015. júl. 20. 14:43
 16/21 SzMHZs ***** válasza:
86%
Persze, hogy normális. Én 24 múltam, dolgozok, sok éve külön élek, mégis mikor egy hónapja vakbélgyulladással műtöttek, édesanyám is jött be a kórházba, ahogy tudott. Csak azért nem melóból, mert már végzett, mire kiderült az egész. Sőt ott is dekkolt este 11 után is, mire végeztek a műtéttel.
2015. júl. 20. 15:00
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
28 vagyok, az anyám elkísért a műtét előtti konzultációkra, ott ült a műtét napján, és addig nem volt hajlandó bemenni dolgozni, míg engedélyt nem kaptam az orvostól, hogy felkelhetek. Pedig mellettem volt a férjem, aki segítsen. De egy anya mindig anya marad és a gyereke lesz a legfontosabb. Mi a véleményem róla? Az hogy egy normális szülő, akinek a gyereke az első, és nem azért mert nem bízik a férjében, hanem mert ő érzi szükségét, hogy a kislány mellett legyen.
2015. júl. 20. 16:51
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

10-es válaszolónál a pont! :D

Nyilvánvaló, hogy egy "nem szülő" tesz fel ilyen kérdést...

Tuti, hogy én is rohannék, a férjem is rohanna, anyám is rohanna, ha velem lenne valami, pedig másik városban lakik, és még autója sincs.

Az ok pedig nagyon egyszerű: aggódás, és elsőként akarjuk a információt megkapni a betegről!

2015. júl. 20. 17:45
 19/21 anonim ***** válasza:
22%
attól függ mit dolgozik. ha egy gyári munkás és amiatt hogy elmegy kiesik az a sor akkor ciki. de ha halasztható a munkája és engedélyt kért a felettestől akkor szerintem nincsen benne semmi kivetnivaló semmilyen szempontból.ugyanolyan szülő, a gyerek mellett akart lenni, megnyugtatni stb. nekem is tört el kezem-lábam amikor kicsi voltam,velem is ott voltak amikor a kórházban röngeneztek és fájt. ráadásul lábtörés durvább dolog, utána nem állhat rá, segíteni kell neki beszállni a kocsiba vagy tolni a széket ha kap..stb jól jön ilyenkor a segítség
2015. júl. 20. 18:12
 20/21 anonim ***** válasza:
80%

Iskolában is értesítik egyből a szülőket ha valami történik a gyerekkel, pedig ott szakképzett pedagógusokkal van a gyerek, akikre nap mint nap több mint 8 órára rábízza a szülő.

Bármikor történne ez a gyerekemmel én is azonnal rohannék, nem tudnék amúgyse a munkára koncentrálni.

Én már voltam kórházban sokat és fóbiás szintű ellenérzéseim vannak az ott megéltek miatt, mindent megtennék, hogy ettől megkíméljem a gyerekem és kellemesebbé tegyem számára a kórházi tartózkodást.

2015. júl. 20. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!