20 éves vagyok, már nem élek a szüleimmel, de biztos vagyok benne, hogy ha felhívnám őket, hogy eltörtem valamim és a kórházban vagyok, azonnal jönnének. Mindketten. Szerintem is normális reakció.
2015. júl. 20. 14:31
12/21 anonim válasza:
Ha a főnöke elengedi, miért ne menne?
2015. júl. 20. 14:39
13/21 anonim válasza:
Mikor a kislányom sugárban hányt és maga alá piszkitott három évesen, majd elájult, és mentő vitt be minket a kórházba, a férjem előbb odaért mint a kocsi. (20km, abban a városban dolgozik)
Nem azért mert bennem nem bízott, hanem mert ugyanannyira a gyereke, mint nekem és ő is pont úgy szereti, félti, aggódik.
2015. júl. 20. 14:40
14/21 anonim válasza:
Normális, fontos neki a gyereke.
2015. júl. 20. 14:40
15/21 anonim válasza:
Teljes mértékben normális. Az lenne szokatlan, ha nem ezt tenné egy anya.
Te ki vagy a történetben?
2015. júl. 20. 14:43
16/21 SzMHZs válasza:
Persze, hogy normális. Én 24 múltam, dolgozok, sok éve külön élek, mégis mikor egy hónapja vakbélgyulladással műtöttek, édesanyám is jött be a kórházba, ahogy tudott. Csak azért nem melóból, mert már végzett, mire kiderült az egész. Sőt ott is dekkolt este 11 után is, mire végeztek a műtéttel.
2015. júl. 20. 15:00
17/21 anonim válasza:
28 vagyok, az anyám elkísért a műtét előtti konzultációkra, ott ült a műtét napján, és addig nem volt hajlandó bemenni dolgozni, míg engedélyt nem kaptam az orvostól, hogy felkelhetek. Pedig mellettem volt a férjem, aki segítsen. De egy anya mindig anya marad és a gyereke lesz a legfontosabb. Mi a véleményem róla? Az hogy egy normális szülő, akinek a gyereke az első, és nem azért mert nem bízik a férjében, hanem mert ő érzi szükségét, hogy a kislány mellett legyen.
2015. júl. 20. 16:51
18/21 anonim válasza:
10-es válaszolónál a pont! :D
Nyilvánvaló, hogy egy "nem szülő" tesz fel ilyen kérdést...
Tuti, hogy én is rohannék, a férjem is rohanna, anyám is rohanna, ha velem lenne valami, pedig másik városban lakik, és még autója sincs.
Az ok pedig nagyon egyszerű: aggódás, és elsőként akarjuk a információt megkapni a betegről!
2015. júl. 20. 17:45
19/21 anonim válasza:
attól függ mit dolgozik. ha egy gyári munkás és amiatt hogy elmegy kiesik az a sor akkor ciki. de ha halasztható a munkája és engedélyt kért a felettestől akkor szerintem nincsen benne semmi kivetnivaló semmilyen szempontból.ugyanolyan szülő, a gyerek mellett akart lenni, megnyugtatni stb. nekem is tört el kezem-lábam amikor kicsi voltam,velem is ott voltak amikor a kórházban röngeneztek és fájt. ráadásul lábtörés durvább dolog, utána nem állhat rá, segíteni kell neki beszállni a kocsiba vagy tolni a széket ha kap..stb jól jön ilyenkor a segítség
2015. júl. 20. 18:12
20/21 anonim válasza:
Iskolában is értesítik egyből a szülőket ha valami történik a gyerekkel, pedig ott szakképzett pedagógusokkal van a gyerek, akikre nap mint nap több mint 8 órára rábízza a szülő.
Bármikor történne ez a gyerekemmel én is azonnal rohannék, nem tudnék amúgyse a munkára koncentrálni.
Én már voltam kórházban sokat és fóbiás szintű ellenérzéseim vannak az ott megéltek miatt, mindent megtennék, hogy ettől megkíméljem a gyerekem és kellemesebbé tegyem számára a kórházi tartózkodást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!