Szerintetek a két dolognak van köze egymáshoz?
22 éves vagyok és - szégyen, nem szégyen - még nem volt kapcsolatom. Valamiért bennem van egy félsz a nőkkel kapcsolatban, hogy az elutasítás valamiért agresszív és megalázó lesz, és az idegen lányok jelenléte szorongással tölt el, nehezen tudok beszélgetni velük. Egyébként a szociális készségeimmel és az intelligenciámmal nincs baj, fiúkkal könnyen barátkozok.
Állítólag az ilyen viselkedés gyerekkori traumára vezethető vissza. Anyám egyedül nevelt, és ha valami probléma volt, akár apámmal, akár valami családtaggal vagy ismerőssel vagy esetleg a munkahelyén, akkor rendszerint rajtam töltötte ki a mérgét, sorozatosan ordibált velem, ha valami rosszat csináltam (pl. ha valamit véletlenül eltörtem), akkor gyakran megvesszőzött.
Szerintetek a két dolognak van köze egymáshoz?
Igen.
Pszichológussal még nem beszéltél? Lehet, hogy segítene.
Szerintem van, de szurkolok neked.
HAJRÁÁÁ! ;D
Pszichologus segithet amugy. :)
Nem mondod el a pszichológusnak, hogy mi történ veled, aztán benyögöd, hogy már nem hiszel bennük...
Csak azon lehet segíteni, aki hagyja, hogy segítsenek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!