Szülők, ti támogatnátok a 20 éves gyereketeket?
Támogatnátok az érettségizett, 20 éves gyereketeket, ha pl. egy kétéves OKJ-t még el szeretne végezni?
Támogatás alatt itt a bérletet, ételt értem leginkább. Tehát a saját szórakozását nem.
Vagy hogyan állnátok hozzá?
Támogatnám. Természetesen. Hiszen tanulni akar...
Én is végeztem okj-t igaz, munka mellett, és el tudtam végezni úgy is. (minden szombaton egy éven át).
Igen. Amikor megcsináltam, tudtam, mit vállalok. A gyereket el kell indítani az életben. Nem ő kérte, hogy megszülessen. Te csináltad a világra.
Bár erről a kétéves tutifrankó űberkirály okájéről azért elbeszélgetnék vele...
Igen, de csak akkor, ha OKJ mellett keres valami diákmunkát, gyakorlati helyet is, mert sokszor az OKJ csak heti pár nap vagy estin is végezhető. Szerintem sokkal könnyebb mint a gimnázium, én is most végzek egyet.
Ha a diákmunkán szerzett pénzt egy az egyben félreteszi jövendő költözése esetére, akkor továbbra is ugyanúgy eltartanám, mint gimnázium alatt, zsebpénzt is kapna akár, nem kéne a közösbe tennie semmit.
De ha azt látom hogy lébecol, bukdácsol és sulin kívül csak a bulizás meg alvás jöhet szóba, akkor nem kapna támogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!