Mennyi zsebpénzt adnál havonta a 13 éves lányodnak?
Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 14:48
31/38 anonim válasza:
15-ös vagyok.Mondjuk én azt nem számítom zsebpénznek,amikor a suliban tízórait vesz,látom sokan azt is belevették,szóval akkor kap zsebpénzt,napi 300 ft-ot :D
32/38 anonim válasza:
Napi 300 ft az nagyon kevés, egy iskolai büfében abból egy szelet pizzát sem kap legfeljebb egy üdítőt. Én sosem kapok zsebpénzt, nem is lenne értelme. Ha sok pénzt akarok elmegyek dolgozni. Amikor kocsmába megyek mindig kapok pénzt, de igazából meglennék nélküle. Legtöbbször édesapám szól utánam az ajtóból hogy van-e nálam pénz.
33/38 anonim válasza:
#32: a szülő rászánhat 5 percet reggelente arra, hogy szendvicset csináljon a gyereknek. Nem egy büfé kínálatára kell ráhagyni a gyerek étkeztetését.
35/38 anonim válasza:
Én régebben "kértem" zsebpénzt, de az utóbbi 2 évben már nem.
Ha kell valami, akkor szólok a szüleimnek és megveszik nekem (persze,előtte kikérem a véleményüket a dologról), vagy ha a barátnőim elhívnak fagyizni, vagy moziba, akkor adnak pénzt. Nekem ez így tökéletesen megfelel és én is 13 éves vagyok. ️
36/38 anonim válasza:
32-es a napi 300-ból vesz 1 kakaós csigát és egy szendvicset,mindkettő 150 ft a büfében.Innivalót meg visz magával.
37/38 stevejones válasza:
Ha megtehetném, akkor úgy 40-50.000 Ft/hónap (sajnos csak 10k körül tudok adni neki havonta).
38/38 stevejones válasza:
#14 80 ezer ft nem drága egy biciklire. Abóól csak auchan gazdaságos biciklit vagy esetleg használtan tud ennyiért venni. 5-600.000 Ft az már viszonylag drága bicikli, azért már lehet komolyabb gépet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!