Szerintetek miért ilyen a barátom viselkedése?
Nagyon csúnyán beszél az anyukájával, amit a saját fülemmel hallok amikor ott vagyok náluk, vagy mikor telefonon beszélünk és az anyukája bemegy valamiért a szobájába.
Persze az anyukáját sem kell félteni, mert megszidja, ha csúnyán szól hozzá.
Velem szemben is van, hogy megüti ezt a hangnemet, például, mikor állnánk be az udvarra az autóval és megkér, hogy nyissam ki a kaput, én meg szenvedek vele, mert nem érem fel a zárat, akárhogy nyújtózkodom és annyi idő alatt ő már vagy 10x kinyitotta volna, aztán mikor visszaülök az autóba megkapom, hogy mennyire haszontalan és magatehetetlen vagyok..
Mostanában ezekről már kezd leszokni, mert eddig azt hitte mindenféle következmény nélkül beszélhet így velem, de most már megkeményítettem magam :)
Szóval, szegénykémnek nincsen apukája (mindegy miért, a lényeg, hogy sosem volt előtte egy valaki, aki betöltse az apa szerepet) és én arra gondoltam, hogy mivel nem volt kitől látnia még kisebb korában, hogy hogyan kell beszélni a lányokkal, anyukával ezért viselkedik úgy ahogy.
Ez helyes feltételezés szerintetek? Mit gondoltok?
Fél év után elég szépen kibontakoztunk, töltöttünk hosszabb időt is kettesben, a későbbiekben nem érhet nagyon meglepetés, igaz?
"Fél év után elég szépen kibontakoztunk, töltöttünk hosszabb időt is kettesben, a későbbiekben nem érhet nagyon meglepetés, igaz?"
Majd 5 év után, amiből 2-3-at együtt is éltetek, utána elmondhatod, hogy TALÁN nem érhet nagy meglepetés.
Nagyon naiv kis fruska vagy, fél év az kábé semmi. Fél évig bármit eljátszok neked atomtudóstól utcalányig. Sokkal több kell ennél, hogy kiderüljön, milyen a valódi énje. És ez nem az apakép hiányán múlik.
Ettől függetlenül nem tudhatod, milyen hosszú távú konfliktusok húzódnak az édesanyjával való kapcsolatában, talán őt hibáztatja, hogy nincsen apja, de akárhogy is van, nem tartom biztosnak, hogy még fél év múlva is azt fogod-e írni, hogy nagyon szeret téged...
Nem tudom de én nem tudnék férfiként tekinteni arra aki az anyjával gusztustalanul beszél, ráadásul az apahiányra fogni ezt a stilust hülyeség. Engem is anya egyedül nevelt fel akkor most gyülöljem a férfiakat?..nevetséged..te meg jo naiv vagy..
22l
Azért ilyen, mert egy igazi tajparaszt.
Viszont te nagyon szerelmetes vagy, szóval rendesen meg fogod még cumizni a dógot.
Evvan. Az élet nem csak móka és kacagás.
Nem akarlak elkeseríteni, de jobb az õszinteség.
Biztosan fiatal vagy még, tudom, hogy nehéz az ilyen nagy szerelmeknek véget vetni, én is nagyon naív voltam az elsõ 1-2 kapcsolatomban, úgy éreztem, hogyha elveszítem az akkori barátom akkor vége lesz a világnak és sose találok majd jobbat....aztán persze találtam.
Fél év még valóban nem mérvadó, ez még csak a kezdet, fõleg, ha nem is éltek együtt.
Sajnos arra nem lehet alapozni, hogy majd megváltozik, hogy majd te megneveled....valószínūleg sosem fog változni.
Az is esélyes, hogy rosszabb lesz a helyzet és verbális agresszióba csap át a dolog egyszer.
Az ilyen agresszív bunkó embereket a legnehezebb megváltoztatni.
Azt gondolod, hogy szeret, biztos szeret is a maga módján, de hidd el, vannak olyan férfiak is, akik igazán szeretni tudnak, annyira, hogy nem lennének képesek lekezelõen, durván beszélni veled.
Elhiszem, hogy nehéz, de egy ilyen pasitól én futnék, amíg még nem késõ.
Mindenki megérdemel egy olyan párkapcsolatot, ahol normálisan bánnak vele.
Egyszer mondták nekem, hogy "én jobban csináltam volna", de olyan hangsúllyal, hogy rögtön felment a pumpa.
Úgyhogy fogtam magam, és azt a dolgot többé nem csináltam. Triviális dologról beszélgetünk: nem tetszett az élettársamnak, ahogy a zoknijait párosítom, mert mit tudom én, jobbról hajtottam a gömböcöt.
Onnantól fogtam a zoknijait (amiket nem volt hajlandó a csipesszel összefogatni, amikor levette, ezért nem csipesszel mostam ki, így tehát nem volt párosítva egyik sem), és beborítottam a szekrényébe.
Ne félj, soha többé nem ütött meg velem olyan hangot. Mondjuk más hangot se, mert hamarosan otthagytam a francba. Más dolgok miatt, de ettől függetlenül nem szeretem, ha a kutya és a lábtörlő között érzem magam egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!