Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról, hogy az...

Mit gondoltok arról, hogy az anya a 16 éves fiát küldi el a gyógyszertárba, hogy kiváltsa a fogamzásgátlóját?

Figyelt kérdés
2015. júl. 15. 08:07
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
93%
Kedves #7, férfiként a világon semmi gondot nem okozott fogamzásgátlót, tampont, betétet, menstruációs görcsoldót, vagy bármi más hasonlót venni, ha épp én jártam boltban vagy patikában. Nem hogy 16, de még 12 évesen sem gondoltam azt, hogy a nemi ciklus, vagy nemi élet ne lenne természetes dolog. (nem tudom, feltünt-e neked, hogy általánosban tananyag)
2015. júl. 15. 08:54
 12/42 anonim ***** válasza:
98%

22 vagyok, anyám fia :D és ha megkérne anyám erre akkor hoznék neki...16 évesen is megtettem volna...

egyik ismerősöm vett a barátnőjének tampont azt valami gyökér beszólt neki meg kötözködött vele (le k0cs0g0zt3 meg buz1zt4), végül verekedés, vagy inkább verés lett belőle...2-t rácsapott a csávóra és az meg a parkolóban összeesett azt ott bőgött a nagy arcával...nem értem mi ebben a ciki...vannak ilyen esetek amikor valami macsó nagyképű még játssza is a jampit, mert valaki valami egészségügyi dolgot vesz egy ismerősének/rokonának...szerintem meg is érdemelte az gyökér...az ismerősöm kiskora óta küzdősportokat űz, elég nyugodt típus, nem szereti az erőszakot és az a marha pont neki szólt be és kiprovokálta a verést aztán meg ott bőgött (am 120-130 között mozog a tömege és birka természete van)

lehet furán néz ki egyesek szemében amikor egy 130 kilós csávó tampont vesz a barátnőjének, de attól ha szükség van rá akkor szükség van rá...

furcsa mód amikor a gyereknek vett pelenkát senki nem szólt be neki...

2015. júl. 15. 08:58
 13/42 anonim ***** válasza:
98%

Azon túl hogy nincs vele gond, sőt feltételezem így már a felhomályosítás is megvolt, ne hasonlítsuk már össze azzal hogy egy illegális kamagra-nak nevezett szert vesz vki a gyerekének amiben Isten tudja mi van!

Egyébként felelősségteljes pasik a későbbiekben (jóval 189 fölött) meg is vásárolják a fogamzásgátlót a barátnőjüknek, ha mondjuk a csajnak még nincs jövedelme mert mondjuk tanul stb. Nem egy ilyenről tudok. Elég szomorú hogy valaki úgy gondolja vicces ha valaki nő létére viagrát, prosztatára való gyógyszert vagy egyebet vesz vagy egy pasi vált ki hüvelygomba gyógyszert. Talán az is vicces amikor egy idős úr a felsége mellrák gyógyszerét váltja ki?

2015. júl. 15. 09:05
 14/42 anonim ***** válasza:
97%
*szóval jóval 18 fölött nem 189 :) bocsi
2015. júl. 15. 09:06
 15/42 anonim ***** válasza:
14%
Úgy látom itt a többséget nem zavarja ez a gyógyszerkiváltás. Engem sem zavar, nem vetem meg az anyát, nem beszédtéma a dolog, mert természetes, de anya lévén én nem bíznám ezt az intim dolgot a 16 éves fiamra.Úgy gondolom ő sem kérne meg engem arra, hogy vegyek neki kotont.
2015. júl. 15. 09:10
 16/42 anonim ***** válasza:
99%
Ha egy nő képes óvszert venni, akkor egy férfi is tud pl. tampont. Nem érzem, hogy egy recept kiváltása, amin rajta van a neve az anyjának, ennyire felháborító dolog lenne. Nevetséges tini hiszti azt hinni, hogy ez húúú, de ciki. 16 évesen minden ciki, de az igazság az, hogy ez egyáltalán nem fontos része az életnek. EZ egy recept, és a gyógyszertárost pont nem érdekli, ki váltja ki. Teljesen lényegtelen az egész.
2015. júl. 15. 09:14
 17/42 anonim ***** válasza:
90%

Azt, hogy jól nevelte a gyerekét, mivel segítőkész, és rá lehet bízni, hogy kiváltsa a gyógyszereket.

Amiben egyébként semmi extra nincs. Egy doboz tablettáért megy, semmi másért.

2015. júl. 15. 09:15
 18/42 anonim ***** válasza:
89%
Olyan családban, ahol anya vagy lánytesó erre v. tamponvásárlása kér 16 éves srácot, ott eleve úgy szocializálódtak hogy ez természetes, ilyen miatt nem feszengenek. Srác is mondja szüleinek nagy-bevásárláskor, hogy hozzanak neki pár csomag óvszert is.
2015. júl. 15. 09:16
 19/42 anonim ***** válasza:
78%

#15: mint írtam, csak egy sima tablettát vesz, nem a szexshopba megy dildóért.

Azért a tabletta, meg egy szexuális segédeszköz (mert végső soron a koton az) között van "némi" különbség.

Egy doboz tabletta pedig nem intim dolog.

2015. júl. 15. 09:19
 20/42 anonim ***** válasza:
92%

Húhaaa. Én eddig teljesen természetesnek vettem amikor anyu megkért hozzam el a fogamzásgátló tablettáját vagy ha már megyek a boltba és megkapom a listát, nem jöttem zavarva mert tampont is kellett vennem.

Lehet rosszul neveltek??

23/F

2015. júl. 15. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!