Mit gondoltok arról, hogy az anya a 16 éves fiát küldi el a gyógyszertárba, hogy kiváltsa a fogamzásgátlóját?
22 vagyok, anyám fia :D és ha megkérne anyám erre akkor hoznék neki...16 évesen is megtettem volna...
egyik ismerősöm vett a barátnőjének tampont azt valami gyökér beszólt neki meg kötözködött vele (le k0cs0g0zt3 meg buz1zt4), végül verekedés, vagy inkább verés lett belőle...2-t rácsapott a csávóra és az meg a parkolóban összeesett azt ott bőgött a nagy arcával...nem értem mi ebben a ciki...vannak ilyen esetek amikor valami macsó nagyképű még játssza is a jampit, mert valaki valami egészségügyi dolgot vesz egy ismerősének/rokonának...szerintem meg is érdemelte az gyökér...az ismerősöm kiskora óta küzdősportokat űz, elég nyugodt típus, nem szereti az erőszakot és az a marha pont neki szólt be és kiprovokálta a verést aztán meg ott bőgött (am 120-130 között mozog a tömege és birka természete van)
lehet furán néz ki egyesek szemében amikor egy 130 kilós csávó tampont vesz a barátnőjének, de attól ha szükség van rá akkor szükség van rá...
furcsa mód amikor a gyereknek vett pelenkát senki nem szólt be neki...
Azon túl hogy nincs vele gond, sőt feltételezem így már a felhomályosítás is megvolt, ne hasonlítsuk már össze azzal hogy egy illegális kamagra-nak nevezett szert vesz vki a gyerekének amiben Isten tudja mi van!
Egyébként felelősségteljes pasik a későbbiekben (jóval 189 fölött) meg is vásárolják a fogamzásgátlót a barátnőjüknek, ha mondjuk a csajnak még nincs jövedelme mert mondjuk tanul stb. Nem egy ilyenről tudok. Elég szomorú hogy valaki úgy gondolja vicces ha valaki nő létére viagrát, prosztatára való gyógyszert vagy egyebet vesz vagy egy pasi vált ki hüvelygomba gyógyszert. Talán az is vicces amikor egy idős úr a felsége mellrák gyógyszerét váltja ki?
Azt, hogy jól nevelte a gyerekét, mivel segítőkész, és rá lehet bízni, hogy kiváltsa a gyógyszereket.
Amiben egyébként semmi extra nincs. Egy doboz tablettáért megy, semmi másért.
#15: mint írtam, csak egy sima tablettát vesz, nem a szexshopba megy dildóért.
Azért a tabletta, meg egy szexuális segédeszköz (mert végső soron a koton az) között van "némi" különbség.
Egy doboz tabletta pedig nem intim dolog.
Húhaaa. Én eddig teljesen természetesnek vettem amikor anyu megkért hozzam el a fogamzásgátló tablettáját vagy ha már megyek a boltba és megkapom a listát, nem jöttem zavarva mert tampont is kellett vennem.
Lehet rosszul neveltek??
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!