Hogyan állíthatnám le anyám nyári munka keresési mániáját?
Anyám folyamatosan beleszól mindenbe, amibe csak lehet, szerinte nincs semmi amit jól csinálnék és szerinte csak az a jó ahogy ő gondolja, ezért elég kevés dolgot osztok meg vele. Idén a fejébe vette, hogy nyári munkát szerez nekem a cégnél ahol dolgozik. Talált is egyet, csak az a baj, hogy senki sem kérte rá.
Elméletileg 1 hét múlva kellene kezdenem (nem fogok) és állandóan hívogat, hogy jajj, nehogy szégyent hozzak rá, ő ott mennyi ismerősét megkereste, hogy kapjak munkát...
Nagyon elegem van és fogalmam sincs hogyan állíthatnám le.
Hiába mondtam neki, hogy van munkám, szerinte az nem jó, mert nem fizikai és hagyjam ott az ő általa találtért. Most a legkevésbé sem hiányzik az idegeskedés és a nyaggatása. Most ráadásul táppénzen is vagyok (erről nem tud), szóval csak annyit lát, hogy itthon lógatom a lábamat.
Tudom, hogy az lenne a legjobb, ha megmondanám neki a teljes igazságot, de ő a mostani életemet hülyeségnek tartaná, ezért még kiakasztóbb lenne mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!